-+=
Olvasási idő: 2 perc

dietas_csirkecomb_rantvaUgye Te is szereted a rántott csirkecombot? De már unod, hogy miután megetted még órákig kell emésztened és olyan nehéz lesz tőle a gyomrod? Nem szereted, hogy egy fél napot kell szellőztetni az olajszag után az egész lakást és ez a kellemetlen szag már szinte a bútorokba is beette magát? Akkor neked ajánlom a következő receptet, ahol egy finom, de ugyanakkor egészséges rántott csirkecomb receptet mutatok be. Az elkészítés hasonló a rántott csirkemellhez, de azért van benne újdonság is.

Diétás csirkecomb

Hozzávalók:

  • dietas_csirkecomb1 tálca, kb. 600 g csirkecomb
  • zabpehelyliszt
  • 2 tojás
  • zabkorpa
  • kókuszzsír vagy olayspray
  • barna rizs

Diétás csirkecomb rántva

Elkészítése:

1. Most meg a csirkecombokat és fejtsd le róla a bőrét és sózd meg!

2. Tedd külön kis tálakba vagy tányérra a zabpehelylisztet, a felvert tojást és a zabkorpát!

Vegyél 2-őt, a 3-ik INGYEN van a Peakshopban + vidd el a cukimentes ROLÓDAT IS!

3. Forgasd meg a húsokat először a zabpehelylisztben, utána a tojásban, végül a zabkorpában!

Érdemes egy két villát használni a művelethez, így viszonylag megúszod a koszolást.

4. A serpenyőbe tegyél annyi kókuszzsírt, hogy kb. félig elfedje a húsokat és melegítsd fel! Ez

nem éppen kókuszzsír kímélő recept.

5. Süsd ki a húsokat a kókuszzsírban!

6. Főzd meg a barnarizst! Barnarizs helyett más rizs, vagy saláta például.

Íme, az eredmény:

dietas_rantott_csirkecomb

Próbáld ki Te is ezt a receptet!

Peak Man – Legény Árpi, olvasói bejegyzés

Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!