-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Szeretnél valami jó zöldséges mártogatóst nyers zöldségekhez, vagy épp pufirizsre, pirítósra?

Akkor a padlizsánkrém egy jó választás, ráadásul most egy olyan receptet mutatok, ami még fehérjét is tartalmaz, így ha sokat eszel belőle, nem is kell mellé feltétlenül fehérjeforrást fogyasztani.
A fehérjeforrást és extra ízvilágot most a Peak sajtrkémleves pora adja, ami több mint tökéletesnek bizonyult ehhez a recepthez is.

50% OFF (minden 2.)! Bármilyen terméket bármivel összekombinálhatsz + vidd el az AJÁNDÉK Peak Minta-PAKKOD 3180 Ft értékben!

Nekem az egyik kedvencem sós reggelim.
Pirítós, padlizsánkrém és sok-sok zöldég mellé.

Mennyiség
Hozzávalók
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A padlizsánt megmossuk és félbevágjuk. Meglocsoljuk egy kevés olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a fokhagymával együtt. A fokhagymát ne pucoljuk meg, így nem fog megégni és a végén ki tudjuk nyomni majd a héjából.
  3. 180 fokon (alsó felső) egy óra alatt megsütjük.
  4. Picit várunk amíg annyira kihűl, hogy nem égeti a kezünket, majd lehúzzuk a padlizsán héját, a fokhagymát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a majonézt és a sajtleves port. Botmixerrel pürésítjük, közben kóstoljunk és ízesítsük ízlés szerint.

Padlizsánkrém

Sajtos padlizsánkrém

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!