Szeretnél valami jó zöldséges mártogatóst nyers zöldségekhez, vagy épp pufirizsre, pirítósra?
Akkor a padlizsánkrém egy jó választás, ráadásul most egy olyan receptet mutatok, ami még fehérjét is tartalmaz, így ha sokat eszel belőle, nem is kell mellé feltétlenül fehérjeforrást fogyasztani.
A fehérjeforrást és extra ízvilágot most a Peak sajtrkémleves pora adja, ami több mint tökéletesnek bizonyult ehhez a recepthez is.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Nekem az egyik kedvencem sós reggelim.
Pirítós, padlizsánkrém és sok-sok zöldég mellé.
Mennyiség |
|
- 1 nagyobb padlizsán
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só, bors
- kb 2 ek majonéz
- olíva olaj
- 20 g Peak Protein Cream Soup cream cheese
Hozzávalók
|
- A padlizsánt megmossuk és félbevágjuk. Meglocsoljuk egy kevés olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a fokhagymával együtt. A fokhagymát ne pucoljuk meg, így nem fog megégni és a végén ki tudjuk nyomni majd a héjából.
- 180 fokon (alsó felső) egy óra alatt megsütjük.
- Picit várunk amíg annyira kihűl, hogy nem égeti a kezünket, majd lehúzzuk a padlizsán héját, a fokhagymát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a majonézt és a sajtleves port. Botmixerrel pürésítjük, közben kóstoljunk és ízesítsük ízlés szerint.