A szépséged hatalom!
Meg tudod tartani45 éves korod felett is.

A szépséged belülről fakad, azaz ha nyitott elmével közelítesz ehhez a tudás anyaghoz, Te is gyönyörű nő maradhatsz. Nem kell harcolnod a koroddal, csak elfogadnod, hogy ha egy icipicit változtatsz a szokásaidon, az alakod a külsőd és az egészséged, sokáig megmarad.

Ahol találkozhattál velünk

Miben segíthetünk Neked a tanulmányban?

  • Konkrét étrendet és edzés tervet találsz benne, melyek Palatinus Tünde fitnesz világbajnokkal és Mező Mónikával, a Peak vezetőjével készítettünk Neked, kifejezetten 45 év feletti nők számára. Pontosan tudják mit érzel, ők is hasonló korúak.
  • Mező Mónika
    Peak vezetője

    A táplálékkiegészítők tervét pedig egy olyan nemzetközi cég partnere, Mező Mónika írja, akinél jobban Magyarországon senki más nem ismeri a Peak táplálékkiegészítőket.

  • Palatinus Tünde
    fitnesz világbajnok, szakedző

    Ezt a gyakorlati tudásanyagot, az étrendedet és az edzésterveket Palatinus Tünde, fitnesz világbajnok készítette el. Az utóbbi 5 év Peak Girl átalakításaiban ő volt a szakmai vezető.

  • A hatékonyságot élőben követheted Évi, egy 50 év körüli hölgy programjával, aki már előtted megcsináltad ezeket a szokás váltásokat. Azt is megnézheted milyen HATALMAS változáson ment keresztül pár hét alatt.
  • Évi azt vállalta, hogy minimális sport múlttal, közel 50 évesen, nyilvánosan visz végig egy 4 hetes átalakító programot. Ennek a részleteit találod a tananyagban.
  • Teljes és konkrét edzés és étrend tervezetet küldünk, hogy Te is tudd csinálni otthon!
  • Te igényes nő vagy! A tervezet ingyenesen a Tiéd! Örülünk, hogy adhattunk Neked!

Szerezd meg a tudásanyagot!

  • Kik használnak még Peaket?
  • Péntek Enikő
    edző

  • Lubics Szilvia
    ultra-maratonista

  • Verrasztó Evelyn
    olimpiai kerettag úszó

  • Nagy Csilla
    fitnesz modell, főszerkesztő

  • Füzi Krisztia
    fitnesz modell

  • Zelenij Linda
    magyar MTB válogatott

  • Palatinus Tünde
    fitnesz világbajnok

  • Szabó Csillag
    Miss International Hungary 2016

  • Zsoldos-Szabó Tímea
    fitnesz modell anyuka

  • Olyan sok véleményünk van, hogy csak néhányat raktunk ide
  • "Igaz, nem vagyok régi fogyasztója a termékeknek (eddig főleg a gyermekeimnek vásároltunk), de mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Imádok személyesen vásárolni, mert sok hasznos információval távozok az irodából. Az utolsó rendelésnél nem tudtam bemenni, így postapontra kértem a csomagot, de nagyon flott volt az ügyintézés. Köszönöm Nektek" - Molnár Marcsi
  • "Egyszerű, könnyű a vásárlás. Aki megteheti, kísérletezzen, kóstoljon, próbálgasson! Nem vagyunk egyformák, másképp működünk, nem lehet egyforma a "recept", de itt mindenki megtalálhatja a megoldást." - Király Dóra

Források

Burke, E. R. Pyruvate. New Canaan, C.T. Keats Publishing, 1997:40. Burke, E. R. Boosting exercise performance with pyruvate and dihydroxyacetone. Health & Nutrition Breakthroughs. January 1998.

Kalman, D., et al. Effects of exogenous pyruvate on body composition and energy levels. Med Sci Exer Sport. 30(5), 1998.

Kalman, D., et al. Effect of pyruvate supplementation on body composition and mood. Curr Ther Res. 59(11):793-802, 1998. http://ajcn.nutrition.org/content/59/2/331

Blomstrad, E.,Newsholme, E. A., et al. Branched-chain amino acids and central fatigue. Journal of Nutrition. 136(1):274S-276S, 2006.

Influence of ingesting a solution of branched-chain amino acids on perceived exertion during exercise. Acta Physiol Scand. 159(1):41-49, 1997.

Mittleman, K. D., et al. Branched-chain amino acids prolong exercise during heat stress in men and women. Med Sci Sports Exerc. 30(1):83-91, 1998.

Kaufman, K. Fish oils control obesity and prevent degenerative diseases. Vitamin Research News. 16(8), 2002.

Ergas, D., et al. n-3 fatty acids and the immune system in autoimmunity. Isr Med Assoc J. 4(1):34-38, 2002.

Bernard-Gallon, D. J., et al. Differential effects of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids on BRCA1 and BRCA2 gene expression in breast cell lines. British Journal of Nutrition. 87(4):281-289, 2002.

Calder, P. C. Dietary modification of inflammation with lipids. Proc Nutr Soc. 61(3):345-358, 2002.

Brilla, L. R., et al. Effect of fish oil supplementation and exercise on serum lipids and aerobic fitness. J Sports Med. 30(2):173-177, 1990.

Dean, W., et al. Medium chain triglycerides (MCTs): Beneficial effects on energy, atherosclerosis and aging. Vitamin Research News. 17(7), 2003.

Konig, D. A., et al. Essential fatty acids, immune function, and exercise. Exercise Immunology Review. 3:1-31, 1997.

Maroon, J. C., et al. omega-3 Fatty acids (fish oil) as an anti-inflammatory: an alternative to nonsteroidal anti-inflammatory drugs for discogenic pain. Surg Neurol. 65(4):326-331, 2006.

Firshein, R. The Nutraceutical Revolution. Riverhead Books via Penguin Putnam Inc., New York, USA. 1998:44.

Hainer, V., et al. The role of oils containing triacylglycerols and medium-chain fatty acids in the treatment of obesity. The effect of resting energy expenditure and serum lipids. Cas Lek Cesk. 133(12):373-375, 1994.

Human study demonstrated the ability of MCTs (15 ml per day) to prevent diet-induced decline in basal metabolic rate in obese patients. Baba, N., et al. Enhanced thermogenesis and diminished depostion of fat in response to overfeeding with diet containing medium chain triglycerides. American Journal of Clinical Nutrition. 35(4):678-682, 1982.

Masoro, E. J., et al. Dietary restriction. Exp Gerontol. 30:291-298, 1995.

Rajindar, S., et al. Oxidative stress, caloric restriction, and aging. Science. 273:59-63, 1996.

Ingram, D. K., et al. Dietary restriction benefits learning and motor performance. Gerontology. 42(1):78-81, 1987.

Merchant, A. T., et al. Protein intake is inversely associated with abdominal obesity in a multi-ethnic population. Journal of Nutrition. 135(5):1196-1201, 2005.

Hobbs, L. S. Fat news: Dietary protein increases weight loss. All Natural Muscular Development. 34(2):170, 1997.

Burke, D. G., et al. The effect of whey protein supplementation with and without creatine monohydrate combined with resistance training on lean tissue mass and muscle strength. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 11(3):349-364, 2001.

Cornish, S. M., et al. Conjugated linoleic acid combined with creatine monohydrate and whey protein supplementation during strength training. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 19(1):79-96, 2009.

Marshall, K. Therapeutic applications of whey protein. Alternative Medicine Review. 9(2):136-156, 2004.

Walker, T. B., et al. The influence of 8 weeks of whey-protein and leucine supplementation on physical and cognitive performance. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 20(5):409-417, 2010.

Hall, W. L., et al. Casein and whey exert different effects on plasma amino acid profiles, gastrointestinal hormone secretion and appetite. British Journal of Nutrition. 89(2):239-248, 2003.

Luhovyy, B. L., et al. Whey proteins in the regulation of food intake and satiety. Journal of the American College of Nutrition. 26(6):704S-712S, 2007.

Sinatra, S. T., et al. L-Carnitine and the Heart. Keats Publishing. Los Angeles, USA. 1999:21.

Arenas, J., et al. Effects of L-carnitine on the pyruvate dehydrogenase complex and carnitine palmitoyl transferase activities in muscle of endurance athletes. FEBS Lett. 341(1):91-93, 1994.

Cook, M. E., p al. Immune modulation by altered nutrient metabolism: nutrional control of immune-induced growth depression. Poultry Science. 72(7):1301-1305, 1993.

Papamandjaris, A. A., et al. Medium chain fatty acid metabolism and energy expenditure: obesity treatment implications. Life Sciences. 62:1203-1215, 1998.