A beta glucan baktériumokban gombákban és algákban található meg. A beta glucan egy szénhidrát típusú vegyület. Fő pozitív tulajdonságai: csökkenti koleszterin szintedet , daganatellenes hatása van és véd a fertőzésektől. Tudj meg többet a beta-glucon-ról!
Beta-glucan antioxidáns
Jelenleg beta-glucon tartalamú Peak termék nincs gyártásban.
Mire jó a beta-glucon?
Méregtelenítés
Beta Glucan megvédheti a testet Gamma sugarak mérgező hatásától.
Beta Glucan megvédheti a testet X-sugarak mérgező hatásitól.
Immunrendszer
Beta Glucan segíthet a baktériumos és virális betegségek megelőzésében, és kezelésében.
Beta Glucan hasznos gyógymód lehet az AIDS-re.
Beta Glucan megfeleló kezelés lehet számos rák fajta ellen.
Beta Glucan segíthet a Leukémia kezelésében.
Beta Glucan segíthet elpusztítani azokat a sejteket, amik melanomát okozhatnak.
Beta Glucon fokozza az immunrendszer működését.
Beta Glucon fokozhatja a T sejtek működését.
Beta glucon legyőz számos vírus fajt.
Anyagcsere
Beta Glucan számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik.
Száj
Beta Glucan (10 mg naponta) enyhítheti a szájüregi fekélyeket.
Beta glucan megvédheti a testet a radiokaktív terápia mérgező hatásaitól.
Bőr
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Beta Glucan enyhítheti a bőr szárazságát. (Javítja a bőr hidratáltságát)
Beta Glucan meggátolhatja a ráncok kialakulását.
Beta Glucon gyorsítja a sebek gyógyulást.
Referenciák:
Patchen, M.L., et al. Glucan: mechanisms involved in its „radioprotective” effect”. J Leuc Biol. 42:95-105, 1987.
Kournikakis, B., et al. Anthrax-protective effects of yeast beta1,3 glucans. Medscape General Medicine. March 21, 2003.
Di Luzio, N. R. Immunopharmacology of glucan : a broad spectrum enhancer of host defense mechanisms. Trends in Pharmacological Sciences. 4:344-347, 1983.
Johnston, A. Boost immunity with beta glucan. Nature & Health. 22(2):20-21, 2001.
Koray, M., et al. The effect of beta-glucan on recurrent aphthous stomatitis. Journal Of Alternative And Complementary Medicine. 15(2):111-113, 2009.