Sohahasábburgonya, íme a zellerhasáb!

Még mindig eszel hasábburgonyát? Ropogós, finom? A baj csak az, hogy úgy megszívja magát rossz minőségű olajjal magas hőfokon, mint a szivacs a vizet. Ráadásul gyenge minőségű szénhidráthoz juttat. Ez a kombó így már indokolja, hogy felejtsd el. Adok egy tippet!

Zeller

Maradjon a hasáb forma. Emeljük magasabb szintre az ízeket. Zeller lesz az áldozat. Mind emellé erősebb lesz az immunrendszered. A rostanyag javítja az emésztésedet és abszolút mértékben növeli a potenciálodat – magyarán szólva a férfiúi teljesítőképességedet. Elvállalod?!

Hogyan Készül Ez A Rettenetesen Egyszerű Hasábzeller Recept?

Hozzávalók:

  • 1 nagy db zellergumó
  • ízlésed szerinti grillfűszer
  • minimális olvasztott kókuszzsír

Zellerhasáb

Elkészítés:

Hámozd meg a zellert, majd vágd kisujjnyi hasábokra. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd sütőben 180-200 fokon 35-40 percig süsd. A sütési időt az is befolyásolja, hogy mennyire akarod pirítottan látni. Az aranybarna állapot bőven elég szerintem.

Kiegészítő tippem, hogy ehhez készíthetsz egy kellemes mártást, amihez uborkára, joghurtra, citromra és fokhagymára lesz szükséged. Az uborkát vágd apróra, majd az összes felsorolttal keverd össze. Atom jó válogatás.

Tipp: Próbáld ki a kalóriamentes zöldségmártogatósókat a Walden Farms-tól!

Bármilyen hús megállja a helyét mellette.

Jó étvágyat!

hasab-zeller-recept

Major Dániel

Major Dániel

26 éves vagyok, a sportszakmában tevékenykedem.
Végzettségemet tekintve személyi edző, trx-tréner, úszóedző és előadó.
Fő profilom a személyi edzés, a táplálkozási tanácsadás és válogatott sportolók segítése a felkészülésben.
Fanatikusan csinálok mindent.
Nem a kockahas vagy az 50-es kar, hanem a legjobb életminőség a célom.
Hivatásomnak tekintem terjeszteni a jó igét, így nagyon örülök, hogy neked is írhatok!
Major Dániel
Termékek a Peak Shop kínálatából!
Hozzászólások

Fontos a véleményed! Itt vagyunk, ha van kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése előtt kérled add meg a helyes számot *