-+=
Olvasási idő: 2 perc

Én nagy rudi rajongó vagyok – vagyis kábé mindenért rajongok, amiben csoki és túró van – így nem aprózom el, egyből egy óriáááási túró rudi sütit készítek!

Természetesen annyit megtettem az ügy érdekében, hogy a túrókrémet PLUSZ FEHÉRJÉVEL dúsítottam, mert hát nemcsak az ízét javítja, de növeli a fehérje bevitelt és a túróba amúgy is célszerű „kötőanyagot” tenni, hogy ne legyen vizes. Erre MNDIG Keep Calm kazeineket szeretek használni, most a citromos sajttortás lett a nyerő – hiszen a citrusos íz remekül passzol a túróhoz!

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Bónusz tipp, gourmet RUDI-fogyasztóknak: ha „töltött” rudit akartok, akkor javaslom, hogy valamelyik Peak krémet tegyétek a krémbe, hosszában. Erre a rumos csokis vagy a mogyikrémes Whey dream a legjobb!


Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
  • 150 gramm zabliszt
  • 50 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor csokis a legjobb, de bármelyik íz lehet - növeli a fehérje részt
  • 100 gramm zsírcsökkentett vaj
  • kb. 2 evőkanál 12%-os tejföl vagy Skyr joghurt amennyivel összeáll
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 db tojás
  • ízlés szerint édesítő
A töltelék
  • 500 gramm túró
  • 50 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos, madártej vagy sütikrémes... de a banános sem lehet rossz!
  • 4 db tojásfehérje
  • 2 db tojássárgája
  • ízlés szerint édesítő
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
  • 150 gramm zabliszt
  • 50 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor csokis a legjobb, de bármelyik íz lehet - növeli a fehérje részt
  • 100 gramm zsírcsökkentett vaj
  • kb. 2 evőkanál 12%-os tejföl vagy Skyr joghurt amennyivel összeáll
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 db tojás
  • ízlés szerint édesítő
A töltelék
  • 500 gramm túró
  • 50 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos, madártej vagy sütikrémes... de a banános sem lehet rossz!
  • 4 db tojásfehérje
  • 2 db tojássárgája
  • ízlés szerint édesítő
Elkészítés
  1. A tojásfehérjén kívül mindent összekeverünk. A tojás fehérjét habbá verjük és a túróhoz adjuk. A csokis tésztán eloszlatjuk, majd befedjük a lelógó tésztával.
  2. Szurkáld meg a tésztát alaposan, mert könnyen szétrepedhet a sülés közben!
  3. 160 fokon 45 percig sütjük. Hagyd kihűlni - másnap behűtve a legjobb!

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.