A hagyományos bolognai ragu nem véletlenül közkedvelt az egész világon. Jó pár alapanyag és nem kevés idő kell hozzá de megéri a fáradságot. Ha azonban nincs kedved, időd főzni vagy nincs meg otthon hozzá minden alapanyagod akkor is van megoldás (A megszokott bolti zacskós verziónál sokkal jobb és egészségesebb) A Peaknél megtalálsz mindent egy dobozba zárva, ami egy isteni bolognaihoz kell!
Semmi más nem is kell hozzá csak víz és pár perc.
Nem akadály többé a VILLÁMGYORS bolognai tortilla! Hiszen az Új Peak Bolognai szószhoz CSAK VIZET kell keverned FŐZNI SEM KELL, és kész is a finom, fűszeres, paradicsomos szósz! Magas fehérjetartalmú, így bátran DIÉTÁHOZ is használhatod!
Nemcsak tésztára – de más kedvencekre is felhasználhatod: például TORTILLÁRA!
Ez a bolognai szósz mindent tartalmazz, amit egy hagyományosnak kell, ízben, állagban is, kivéve a húst! Így akár ha vegán vagy vega vagy is simán eheted!
Eheted a megszokott módon tésztával, készíthetsz belőle isteni melegszendvicset vagy akár tortillába tekerve is elkészítheted, ahogy most én is tettem.
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 g Peak Vegan Bolognese Sauce - Vegán Bolognai szósz
- 100 ml víz
- 2 db proteines tortilla Aldiban kapható
- mozzarella ízlés szerint
Hozzávalók
|
- Az elkészítéséhez nem lesz más dolgunk mint az 50 g bolognais alapot alaposan elkeverni 100 ml forró vízzel és várni körülbelül 5 percet.
- Ezután a szószunkat ketté osztjuk és megkenjük vele a tortilla lapokat, szórunk rá egy kis sajtot, feltekerjük/összehajtjuk és már kész is van.