-+=
Olvasási idő: 3 perc
  • Bonyolultak a diéták?
  • Kalóriaszámolások és megvonások?

Akkor ez a Te híred: told Te is a madártej diétát – azaz étkezz ugyanúgy mint eddig, csak cseréld le a vacsorád erre a madártejes finomságra! (Természetesen más ízt is választhatsz, akkor változatos is lesz!)

Oda akarsz figyelni de nem tudod mit vacsorázz? Vagy simán csak valami édesre vágysz? Bármelyik is legyen, ennél a receptnél csak nagyon nehezen találnál jobb tápértékkel rendelkezőt.

Itt a bizonyíték:

  • Szénhidráttartalma gyakorlatilag nincsen!
  • A tojásfehérje és a kazein miatt magas a fehérjetartalma.
  • Zsírtartalma is alacsony köszönhetően annak, hogy a tej nagy részét vízre cseréltük valamint a tojások sárgájából is csak egyet használtunk.
  • Köszönhetően a kazein magas rosttartalmának az isteni krémes állag mellet egy lassú felszívódású, laktató ételt is kapunk.
  • Ha mindez nem lenne elég, nevéhez híven “Keep Calm” még az alvásodat is javítja triptofán aminosav tartalma miatt.

Ha szereted a finom, krémes, édes ízeket, és bármikor képes lennél nasizni, pláne késő este, egy fáradt nap után… akkor szuper hírünk van, mert a legújabb Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjeporral mindezt bűntudat nélkül teheted! Ráadásul amellett, hogy támogatod a diétád, és nem kell az ízorgazmus mellett a pluszkilóktól tartanod, még az izomtömeged is megtarthatod, növelheted!

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

Miért éri meg EZZEL a kazeines madártejjel zárni a napod?

  • A kazein egy olyan fehérje, ami lassú felszívódású, lassabban emésztődik, mint mondjuk a tejsavó fehérje (amit imádunk jutalomként kortyolgatni egy kemény edzés után) – egy „zselészerű”, „gélszerű” anyagot hoz létre a gyomorban, ami a felszívódást lassítja, NEM EMELI A VÉRCUKROD, azaz hosszabb ideig tart, míg áthalad a bélrendszeren.
  • A Keep Calm kazein hozzáaádott rostokat is tartalmaz, ami nemcsak az anyagcseréd javítja, de szintén tompítja az éhséget!
  • A kazein állagra sűrűbb, pudingszerűbb, így a hagyományos receptből teljesen kiváltható a tojássárgája, ami sok kalória megspórolását jelenti. (1-et érdemes beletenni, mert “jó” zsír, és nincs plusz szénhidrát a vacsiban…illetve finom, krémesebb lesz az állaga!)

Hogy ez miért jó hír nekünk?

Így sokkal később érezzük magunkat újra éhesnek, hosszú órákra biztosítja a teltségérzetet, vagyis nem fogunk felesleges kalóriákat lapátolni magunkba csak azért, mert állandóan gyötör az éhség, például egy koplalós fogyókúra során…

Egy kis extra info még a termékről, hogy a nyugodt alvásod is segíti – manapság a sok stressz, pörgés, nyüzsgés miatt nehezen pihenjük ki magunkat! Nem véletlen „Keep Calm” kazeinről beszélünk; triptofán aminosavban is bővelkedik, ami támogat abban, hogy mélyebben tudj aludni és gyorsan álomba szenderülj! No stressz, csak nyugalom!

Szóval este a plusz kalóriák helyett élvezkedj a desszert kazein mámorban!

DE! Vissza a sütihez! Roppant egyszerű a recept – olyannyira, hogy VIDEÓBAN, akár EGYÜTT VELÜNK IS ELKÉSZÍTHETED! Nézd:

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Első körben a tojások fehérjét kemény habbá verjük, mikor már majdnem kész apránként hozzáadjuk az eritritet is.
  2. A tej+víz keveréket felforraljuk. (Célszerű egy lapos, de szélesesebb edényben elkészetni, hogy egyszerre több fehérje férjen bele)
  3. Kanállal galuskákat szaggatunk, annyit amennyi az edényünkben éppen elfér. Oldalanként 2-3 percig főzzük őket, majd tányéra kiszedjük.
  4. Ha ezzel megvagyunk hozzáadjuk a tojássárgáját a tejhez, majd apránként a kazeint is és habverővel jól elkeverjük. Addig főzzük míg kicsit besűrűsödik. (Ez körülbelül 10 perc, de teljesen sűrű krémszerű állagot csa akkor fog felvenni ha kihűlt)
  5. Ezután visszatesszük a tojások fehérjét a krémbe és a hűtőbe tesszük pihenni.

Magas protein tartalmú reggeli ötleteket ITT találsz!

Madártej

Cukormentes madártej

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.