Igazi hűsítő nyári desszert amitől nem kell félni! A fagyinak és a palacsintának is egyaránt magas a proteintartalma ezért edzés után is, de akár vacsorára is tökéletes választás.
Fel lehet dobni egy kis vanília pudinggal, gyümölcsszósszal vagy csak simán egy kis olvasztott étcsokival ahogy most én is tettem.
Ami pedig a legjobb az egészben, hogy pikk-pakk elkészül (leszámítva azta két órát a fagyasztóba 😀 ) összesen 3 alapanyag kell hozzá és kész is egy komplett desszertünk!
Ismered a legújabb Peak FIT fagyiport? Ez a protein bombához CSAK VÍZ KELL és már is élvezheted az isteni finom jeges varázslatot. Nincs szükség fagyi gépre, se hizlaló zsiradékra, hogy krémes legyen. Egyszerűen nagyszerű ez a fit fagyipor és a hagyományos fajtáival szemben rendkívül egészséges is!
Én 2 db palacsintát csináltam összesen 4 gombóccal, ezt pedig két alkalommal ettem meg 🙂
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Pihentetés | 2 óra |
Mennyiség |
adag
|
- 50 g Peak Fit Ice Cream csoki-marcipán
- 100 g víz
Hozzávalók
A fagyihoz:
A palacsintához:
|
- A fagyiport shakerben összerázzuk a vízzel és egy kisebb, magasabb falú tálkába/dobozba öntjük, így tesszük a fagyasztóba körülbelül 2 órára.
- Ez alatt az idő alatt a palacsintákat is kényelmesen elkészítjük a szokásos módon. Vízzel összerázzuk és közepes hőfokon megsütjük.
- Mikor kész a fagyi tetszőlegesen tálaljuk a palacsintával.