-+=
Olvasási idő: < 1 percAz Olaszországból hozott tésztám végre megtalálta méltó helyét ebben brokkolis sajtos ételben 🙂
Nagyon könnyű és gyors recept, csupán 10 percet vesz igénybe amíg megfő a tészta és a brokkoli.
Amikor húsmentes ebédet készítek mindig törekszem arra, hogy más forrásból de vigyek be fehérjét is. Erre a célra tökéletesen megfelel a Peak sajtkrémleves pora, ami nem csak fehérjét adott az ételhez hanem egy nagyon finom plusz ízt is.
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 250 g tészta tetszőleges
- 1 dl zabtejszín
- 1,5 dl növényi tej
- 30 g Peak Protein Cream Soup cream cheese
- 450 g fagyasztott brokkoli (vagy 1 db friss brokkoli)
- Só, fokhagymapor, fehér bors ízlés szerint
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A tésztát és a brokkolit külön külön edényben sós vízben megfőzzük. Én körülbelül 10 percig főztem mindekettőt.
- A szószhoz összekeverjük az összes többi alapanyagot. Ha túl sűrű lenne a szósz nyugodtan mennyen hozzá még annyi tej amennyi szerintetek szükséges.
- A tésztát, brokkolit leszűrjük és elkeverjük velük a szószt és egy serpenyőben átmelegítjük.