-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Elsőre bonyolultan hangozhat, de hidd el, nagyon egyszerű elkészíteni, és ha szereted a paradicsomos ételeket, akkor ez is bejön majd, meglátod! Retro paradicsomos káposzta, kicsit több fehérjével…

Paradicsomos káposzta

Lássuk, mire lesz szükséged:

  • 1 fej vöröshagyma
  • kevés extra szűz olívaolaj vagy kókuszzsír (én kókuszzsírral készítettem)
  • egy csirkemell filé
  • fél fej fejeskáposzta
  • igényed szerint egy marék rizs (el is hagyhatod)
  • egy kis üveg paradicsompüré (cukrozatlan, nézd meg az összetevőket)
  • fűszerek: pirospaprika, bors, só, fokhagyma, őrölt kömény

Húsos paradicsomos káposzta

Nos! Az egésznek az alapját egy pörkölt fogja adni, amihez vágd kockára a hagymát és párold meg kókuszzsíron vagy olajon. Ha már kezd pirulni, húzd le a tűzről, amíg megszórod pirospaprikával, majd engedd fel egy pohárnyi vízzel, és tedd bele a vékony csíkokra vágott húst és a fűszereket, és tedd vissza a tűzhelyre. Amikor majdnem kész, add hozzá a vékonyra gyalult káposztát és párold fedő alatt. Mikor félkész állapotban van, adhatsz hozzá egy marék rizst, ha igényled, és add hozzá a paradicsompürét. Amikor már minden puha, kész!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Ha nagyon savanyú lenne, édesítővel javíthatsz rajta.

Tipp: Ínyencek sovány tejföllel is megbolondíthatják.

Ennyi az egész, jó étvágyat!

paradicsomos-csirkes-kaposzta

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!