-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Érkezik a meggyszezon. Érdemes ilyenkor egy kis meggyet beszerezned és akkor már készíts belőle egy klasszikus sütit, mégpedig a meggyes pitét, persze újragondolva kicsit. Én már átgondoltam, rád csak az elkészítése vár!

Hozzávalók:

Elkészítése:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

  • Először magozd ki a meggyet.
  • Válaszd szét a tojásokat.
  • A tojássárgáját keverd össze a joghurttal és add hozzá a zabpehelylisztet, a fehérjeport.

Ezt is kavard össze:

  • A tojásfehérjét verd kemény habbá és óvatosan forgasd össze őket.
  • Sütőpapírral béleld ki a tepsit, majd öntsd rá a masszát.
  • Rakosgasd rá szépen a kimagozott meggyeket.
  • Előmelegített sütőben süsd kb. 180 fokon sütőtől függően 15-20 percig.

Ha kihűlt vágd kockákra és kínáld meg a családodat, barátaidat. Ne mondd egyből, hogy miből készült, hadd csodálkozzanak, hogy a diétás verzió is tud ugyanolyan finom lenni, sőt még finomabb is.

meggyes-piskota-dietas-feherje

Meggyes pite

Diétás meggyes pite

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!