A szárított hússzeleteket az indiánok találták fel. A bivalyhúst felszeletelték, megszárították, a forró nyári napsütésben majd tűz felett megfüstölték. A finom húst helyi zöld fűszerekkel és szezonális fűszerekkel tették még ízletesebbé. Az ily módon tartósított hús kíváló táplálékul szolgált a vadászatok alatt és a vadonban való mindennapok során.
Jack Link volt az, aki az egész világ számára elérhetővé tette a marhahússnacket. A Link család 1885-ben települt át Wisconsin állam északi részébe, számos ízletes húsétel receptjét hozva magukkal. A szárított marhahús elengedhetetlen kelléknek bizonyult:
– könnyen szállítható
– nem kell hűtve tárolni
– egészséges és laktató eledel magas fehérjetartalommal és alacsony zsírtartalmának köszönhetően és persze az íze is mennyei volt.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Szárított hús
Jack Link szívesen megosztotta a finomságot másokkal is, és hamarosan a szomszédos favágók és farmerek is megkóstolhatták a csemegét és nem tudtak betelni vele.
Így aztán Jack Link egyre több marhahússnacket készített és elkezdte ezeket tasakokba csomagolni. A marhahús snack végül meghódította Európát is, és ma már pulyka és csirkehúsból is készülnek ilyen egészséges hússzeletek, amelyeket bárhol bármikor elcsemegézhetsz, nem kell hűtened, vacakolnod vele – ha nincs más diétás étel nálad, egy Jack Link’s husi mindig jól jön!
Szárított marhahús férfiaknak
A Jack Link’s husik régi indián receptek alapján az európaiak ízvilága szerint legújabb technológiával készített szárított hús.
Zsírszegény egészséges, fehérjében gazdag snack, melynek koleszterin-szintje alacsony és rendkívül kevés zsírt tartalmaz. Az húsok K-salt elnevezésű új sót tartalmaz, amely nem befolyásolja negatívan az emberi szervezetet.
A Jack Link’s és Conowar szárított hús termékeket az alábbi képre kattintva éred el! Furcsán hangzik, de Paleo étrendbe is tökéletesen beillesztheted őket!