-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A karácsony nem feltétlenül a könnyű és egészséges ételekről szól, de mi lenne, ha ehetnél valami finomat, egészségeset, ráadásul könnyen beillesztheted a karácsonyi menübe?! A következő recept kiváló lehet Karácsony másnapján, ebédre és vacsorára is. Ez pedig nem más, mint a lazac egy kis zöldséggel és kuszkusszal.

Hozzávalók:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Elkészítése:

  • Forralj fel a vizet és tedd bele a kuszkuszt. Ha gondolod, sózd meg picit. 5-10 perc alatt lefedve kész is lesz.
  • Sózd, borsozd a lazacot
  • Serpenyőben hevíts kókuszzsírt vagy fújd be a serpenyőt az olaj sprayvel
  • Tedd a serpenyőbe az előzetesen befűszerezett halat
  • A zöldségeket egy másik serpenyőben kezdd el minimális olajon pirítani.
  • 3 perc elteltével fordítsd meg a lazacot. Újabb 3 perc elteltével vedd le a tűzről és csavarj rá egy pici citromot.
  • Időközben elkészül a zöldség is, és a kuszkusz is megszívja magát.

Ezzel a recepttel is kedveskedhetsz a hozzád érkező vendégeknek vagy viheted magaddal a rokonokhoz.

lazac_zoldsegekkel_kuszkusszal_recept

Sült lazac

Sült lazac recept

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!