Őszibarack idényben mi mást lehetne készíteni, mint őszibarack tortát? Természetesen ezúttal is diétás változatban, fehérjeporral felturbózva!
Őszibarack torta
Hozzávalók 12 szelethez:
- 1 db tojás
- 140 g vaj
- ízlés szerint édesítő
- 30g Peak Delicious Whey fehérjepor (csokis)
- 170g teljes kiőrlésű liszt
A tojást a vajjal keverd habosra, majd az édesítőt, a fehérjeport és a lisztet keverd hozzá és jól dolgozd el. Nyújtsd ki a tésztát és tedd tortaformába. 10 percig süsd 180°C-on.
Fehérjés őszibarack torta
Krém:
- 0,5 l őszibarack lé
- 1 csomag vaníliás pudingpor vagy Protein puding
- ízlés szerint édesítő
A pudingport az őszilével főzd fel és a megsült tésztára öntsd rá. Tedd hűtőbe, majd dermedés után szórd meg zabpehellyel és fogyaszd egészséggel.
Tipp: ha biztosra akarsz menni, akkor a krémhez még lapzselatint is rakhatsz. Ebben az esetben még keményebb állagú krémet kapsz.