-+=
Olvasási idő: 2 percIgazi kézműves, életmódváltó pizza, csökkentett szénhidrát – és emelt fehérje tartalommal. Zseniális Protein Breader Bundázó porból, ugyanis pizza is készíthető belőle. Tudtad?? 🙂
Ugyanis abból a tényből indultam ki, hogy nehéz találni valakit is, aki ne szeretné a pizzát. Diétában viszont kerülendő finomság. Itt a forradalmi lehetőség számodra is, hogy a diéta alatt is kényeztethesd Magad egy-egy szelet olasz csemegével.
Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
fő
|
Hozzávalók
- 10 dkg (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 2 ek Peak MCT olaj
- 1 dkg himalájai só
- 1 dl langyos víz
- 10 dkg Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat kimérjük, kiadagoljuk, előkészülünk.
- Kézzel kellemes , könnyű tésztát gyúrunk. A vizet apránként adagoljuk. Ha összeállt a tészta, többször egymásra hajtjuk.
- A kész gombócot 2db-ra szedjük, és kinyújtjuk kettő darab kisebb pizzakorongra. Így az ízekben tudunk variálni kedvünkre.
- Az egyiket paradicsomszósz és bazsalikom keverékével kenjük meg, másikat fokhagymás tejöllel.
- Ráhalmozzuk a kívánt feltéteket és előmelegített sütőbe helyezzük. (Szilikonos sütőpapírt használtam.)Kb.180 fok, 10-15 perc szükséges.
- A kisült pizzákat felszeleteljük és büntetlenül, jóízűen elfogyasztjuk.