-+=
Olvasási idő: 2 perc

Igazi kézműves, életmódváltó pizza, csökkentett szénhidrát – és emelt fehérje tartalommal. Zseniális Protein Breader Bundázó porból, ugyanis pizza is készíthető belőle. Tudtad?? 🙂

Ugyanis abból a tényből indultam ki, hogy nehéz találni valakit is, aki ne szeretné a pizzát. Diétában viszont kerülendő finomság. Itt a forradalmi lehetőség számodra is, hogy a diéta alatt is kényeztethesd Magad egy-egy szelet olasz csemegével.

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hozzávalókat kimérjük, kiadagoljuk, előkészülünk.
  2. Kézzel kellemes , könnyű tésztát gyúrunk. A vizet apránként adagoljuk. Ha összeállt a tészta, többször egymásra hajtjuk.
  3. A kész gombócot 2db-ra szedjük, és kinyújtjuk kettő darab kisebb pizzakorongra. Így az ízekben tudunk variálni kedvünkre.
  4. Az egyiket paradicsomszósz és bazsalikom keverékével kenjük meg, másikat fokhagymás tejöllel.
  5. Ráhalmozzuk a kívánt feltéteket és előmelegített sütőbe helyezzük. (Szilikonos sütőpapírt használtam.)Kb.180 fok, 10-15 perc szükséges.
  6. A kisült pizzákat felszeleteljük és büntetlenül, jóízűen elfogyasztjuk.

diétás pizza

diétás pizza recept

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!