-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egyszerű ember vagyok, szeretem a kézből ehető ételeket, mert amikor a busz után rohanva kell ennem, vagy egyszerűen csak el szeretném kerülni a bolti műételeket egy-egy pörgős napon, anélkül, hogy evőeszközökkel és tányérokkal zsonglőrködnék, csak egyszerűen kézbe véve betolhatom. 🙂

Ez is egy ilyen étel: a reggeli zöldséges-húsos rántotta kenyérrel, mindez muffin képében. És ami igazán különleges benne, nem más, mint a gyönyörű nemzeti parkunk rétjein legelő szürkeszarvasmarhából készült ínycsiklandozó kolbász. Érdemes kipróbálni, érezhetően más az íze a tarka marhából készítetthez képest.

(Mivel nyár van és meleg, ezért nagyon jó frissítőnek a muffin mellé a salsa, vagy egy egyszerű paradicsomsaláta. Így legalább közelebb kerülünk az ajánlott napi 5x friss zöldség/gyümölcs fogyasztáshoz is.)

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Tápanyagadatok
Szürkemarha kolbászos – cukkinis muffin
Mennyiség egy adagban (100g)
Energia (kcal) 223 Ebből zsírsavak (kcal) 108
% DV (napi érték)*
Összes zsír 12g 18%
Szénhidrát 14g 5%
Fehérje 10g 20%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A szalonnákat negyedeljük fel, ezek kerülnek majd a muffinok tetejére.
  2. Minden más hozzávalót aprítsuk fel.
  3. Tegyük az összetevőket egy tálba, és jó alaposan, csomómentesen keverjük össze az egészet.
  4. Adagoljuk ki a masszát muffinformákba, tegyük a tetejükre a szalonnát.
  5. Előmelegített sütőben, 180 °C-on, 30-35 percig süssük.

Több sós muffin ITT

rántotta muffin

magyaros rántotta muffin

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!