-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A húsok mellé nagyon jól passzolnak a különböző olajos magvak, ez alól persze a magvaj sem kivétel.
Egyik kedvencem a kesudió így kétféle formában is került a raguba.

Egy kis natúr kesudió, illetve az egyik kedvenc Peak termékem, kesudió vaj.

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

A kesudió nagyon finom ízű dióféle, és FEL TUDOD használni a diétádban. Tudnod kell, hogy a kesu a legalacsonyabb zsírtartalmú dióféle szinte mind közül. Nem tartalmaz SEMMILYEN MÁS ADALÉKOT, se cukrot, se édesítót... így akár sós ételekbe is szuper!


Egyszerű, gyors és tápláló ebéd.

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkemellet megmossuk és vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Kevés zsiradékon megpirítjuk a csirkemellet, majd hozzáadunk kb 1 dl vízet és ízlés szerint fagyasztott borsót. Lefedjük és pár perc alatt puhára főzzük a borsót.
  3. Közben a rizst megfőzzük.
  4. A kesuvajat és a tejfölt alaposan elkeverjük, ezt is kicsit sózzuk, borsozzuk. A forró hús melletti léből merünk a tejfölös keverékhez és ezt is jól elkeverjük majd a húshoz adjuk és összeforraljuk.

Csirke

Kesudió vajas csirke

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.