Talán már egy kicsit késői ez a recept, hiszen az eperszezonnak már lassan vége. Ha szerencséd van talán még találsz egy-két helyen friss magyar epret, de az sem nagy baj, ha nem azzal készíted. Hiányában akár fagyasztott eper is megteszi. Az eperből lehet talán a legfinomabb shake-t és különböző turmixokat készíteni, úgyhogy itt egy kicsit felturbózott változat.
Eper
Hozzávalók:
- 1 adag epres kazein fehérjepor
- 125ml tej (rád van bízva, hogy milyet használsz, diétádtól függően)
- 1 kis pohár görög joghurt (vagy bármilyen más zsírszegény joghurt)
- eper
- édesítő ízlés szerint
Eper és joghurt
Elkészítés:
Keverd össze a fehérjeport, a tejet és a joghurtot, majd ha szükséges édesítsd. Egy nagyobb pohárba rétegezd össze, először a joghurtos keverék, majd eper, újra joghurt és eper. Akár azonnal el is fogyaszthatod, de sokkal finomabb, ha előtte pár órára beteszed a hűtőbe.
Egyszerű és könnyű édesség a meleg nyári napokra:)
Peak Girls – Nagy Csilla
Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!