Palacsintát készíteni nem túl bonyolult dolog, viszont ennek ellenére mégis nagy igény van a palacsintaporokra, amiből mindössze csak víz hozzáadásával tökéletes remekmű készíthető! Mi is beállunk a sorba, hogy elkészítsük minden idők legdiétásabb és legmagasabb fehérjetartalmú palacsintaporunkat!
A gyártási folyamatot megelőző kísérletezgetés, tesztelés már hónapokkal ezelőtt elkezdődött, nem is tudjuk már nyomon követni, hogy hány estét töltöttünk otthon palacsintasütéssel az elmúlt hónapokban – persze egy percig sem panaszkodhatunk, egész jó kis meló volt! Egy biztos, tökéleteset akartunk alkotni, és büszkén mondhatjuk, hogy sikerült!
Mitől más a Peak Pancake palacsintapor?
Hiába, mi is imádjuk a palacsintát, de a hagyományos változat nem éppen alakbarát. Más gyártó termékeit nézegetve nem voltunk elégedettek a fehérjetartalommal, szerettük volna, ha még kevesebb szénhidráttal számolhatunk. Persze, készíthettük volna simán fehérjeporból, de sajnos a végeredmény és az állag közel sem hasonlítana az igazi palacsintához.
A végeredmény a piacon egyedülállóan magas, 56%-os fehérjetartalmú palacsinta lett, amit mindössze 4% zsírtartalom jellemez, természetesen 0% hozzáadott cukor mellett!
Mi kell ahhoz, hogy elkészítsd életed egyik remekművét, a legfinomabb és legfehérjésebb palacsinta formájában? Íme a recept!
Nem lesz szükséged másra, csak a Peak palacsintaporra, illetve vízre!
Süsd akár vékonyra, akár vastagabbra, bármilyen formában elkészítheted! Recepteket bőven találsz a termékoldalon!