Diétás sajtos rizottót készítettünk! Nézd meg hogyan!
Ha szereted a rizottót, most bátran eheted diétában: bulgurral készült és extra fehérjedús!
Ha szereted a rizottót, most bátran eheted diétában: bulgurral készült és extra fehérjedús!
-+=
Olvasási idő:2perc
Arra gondoltam, hogy a Peak Sajtkrém levesport nem levesnek, hanem egy isteni Sajtos rizottónak – jelen esetben: bulgurnak készítjük el! Csak a főzővízhez kell kavarnod!
Mert MIÉRT IS?….
Minden 3. csak 1 FT (bármit bármivel kombinálhatsz) + Totálisan INGYEN szállítunk a Peakshopban!
A Sajtkrém por FEHÉRJEDÚS – így a vele készített rizs-bulgur is az lesz!
Minimális zsír kell csak a receptbe, hiszen a krémporral NAGYON krémes lesz!
EXTRA SAJTOS ÍZ!!! Kell ennél több?
1dbgombakonzervvagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Elkészítés
Egy nagyobb edényben felhevítjük az olajat. Rátesszük a hagymát, és kis lángon addig pároljuk, míg puha lesz. Ha nyers gombával dolgozol, akkor apóra vágva most add hozzá!
Hozzáadjuk a bulgurt, belereszeljük a fokhagymát, és egy csipet sóval 2 percig kevergetve pirítjuk.
Kikeverjük a gombakrém port a vízzel. Adjuk a bulgurhoz és folytonos keverés mellett elkezdjük puhára párolni.
5-10 perc alatt a bulgur megpárolódik. A végén belekeverjük a lecsepegtetett gombakonzervet és a petrezselymet.
Ha még nem főtte el az összes vizet, akkor zárd is le, tegyél rá fedőt, és hagyd így még puhulni, 15 percet!
sajtos rizottó bulgur
diétás sajtos rizottó
Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.