-+=
Olvasási idő: 3 perc

Az a jó a Cocodream kókuszkrémmel, hogy PONT OLYAN, MINT A klasszikus kókuszgolyó közepén, az a sűrű, selymes krém. Hát azt ki nem szereti? Különleges íze van – így különleges ízűvé varázsol minden sütit, és süti krémet. Nagyon szeretem keksztekercsbe tenni, vagy kókuszgolyóba – annyira isteni ízvilága lesz, hogy mindenki a receptért könyörög :))) Igen, kezdő háziasszonyokat is az egekbe magasztal ez a mesés kókuszos krém!

Ezek is belőle készültek, hát imádom! Kókusztekercs, ZSÍR (nulla vaj, nulla margarin!) nélküli krémecskével!

Kókuszos golyszlik:

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Ezzel a tortával sincs másképp: a fehérjedús krém ízét nagyon megdobja. Én nagyon szeretem még a fehércsokis Slim fehérjét – mert nem markáns, de kellemes fehércsokis ízt ad, természetesen a vészes-csoki kalóriák nélkül… így bátran ehetjük diétában is. Ezzel a két finomsággal nem lehet mellé trafálni!

Tudod, cukrászként végeztem – így valaki aki megérti, hogy kellenek a sütik, az ÉN vagyok Neked! Szeretném viszont, ha a sütizés nem menne az alakunk rovására – mert simán lehet finomakat enni, diétásan. Képzeld több mint 10 éve sütök proteines sütiket, mellé egy cukrász tanfolyamat is letoltam – és büszkén ajánlom Neked a LIMITÁLT Szakácskönyvem, amibe aztán MINDEN tudásom beletettem!


Előkészítés 15-20 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tésztához (4 lapos)
  • 6 db tojás
  • 30 gramm kakaópor
  • 90 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt ebből kb. 30g-ot kiválthatsz csokis fehérjével (pl. Keep Calm kazein)
  • 100 gramm eritirit
  • 10 gramm olaj
A krémhez
Előkészítés 15-20 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tésztához (4 lapos)
  • 6 db tojás
  • 30 gramm kakaópor
  • 90 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt ebből kb. 30g-ot kiválthatsz csokis fehérjével (pl. Keep Calm kazein)
  • 100 gramm eritirit
  • 10 gramm olaj
A krémhez
Elkészítés
  1. A tojásokat válaszd ketté, a tojások sárgáját keverjük ki az olajjal.
  2. Alaposan keverd ki a kakaót a liszttel, proteinnel.
  3. A tojásfehérjéket verjük habbá - kb 70%nál adjuk hozzá az eritritet. A sárgás-olajos részt lazítsuk kis habbal, majd óvatosan keverjük bele a masszába. Végül a lisztet forgassuk bele 3 részletben, spatulával.
  4. Vagy egy formába öntve, vagy 4 lapnak kikenve süsd meg. Formában 180 fokon 40 perc - lapnak kikenve kb 12 perc. (Én lapoknak kikenve sütöttem.)
  5. A krémhez keverj össze mindent. A kihűlt lapokat töltsd meg vele, kívül, belül, majd egy estét pihentesd, hogy összeérjenek az ízek! Én a legfelső lapra is tettem krémet, erre ment majd a csokimáz.
  6. Az oldalára kókuszpanírt tettem, a tetejére pedig cukormentes étcsokit. (Vízgőz felett olvasztva)

Még egy videós recept ITT!

kókuszos torta

diétás kókuszos torta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.