-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Alig győztem kivárni, hogy a mákkrémet használhassam egy receptben, így amint megérkezett össze is dobtam gyorsan egy desszertet. Nem volt viszont sok időm, így valami nagyon egyszerű és gyors megoldást kerestem. Végül egy pohárdesszert kerekedett belőle, és elégedetten konstatáltam, hogy bár nem szokványos párosítás , mégis mennyire szuperül passzol a friss eperből készült hűvös pudinghoz ez az eszméletlenül lágy mákkrém. A recept bárkinek kapóra jöhet olyan alkalmakra, amikor pár perc alatt alkotnátok valami látványos, friss és mégis különlegesebb desszertet.

Eperpuding:

  • 250 g friss eper
  • 450 ml tej / magtej
  • édesítőszer ízlés szerint
  • 4 g konjac liszt
  • fél vaníliarúd kikapart magja
  • Peak Poppy Cream

A hozzávalókat összeturmixoljuk. Vízzel kiöblített pohárba rétegezzük a mákkrémmel. A tetejét friss eperrel és sajttorta golyócskákkal díszítjük.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A mini cheesecake golyócskák így készültek:

  • 100 g light philadelphia, esetleg sovány krémtúró vagy totu
  • 30 g nagy szemcséjű kókuszliszt
  • 20 g Peak Slim Secret Protein – citromos túró íz
  • édesítőszer
  • fél vaníliarúd kikapart magja
  • negyed narancs reszelt héja
  • 50 ml magtej

A hozzávalókat alaposan összegyúrtam és mini golyócskákat formáztam belőle, majd a hűtőszekrénybe tettem, míg a kókuszliszt megszívta magát és megdermedt a massza.

eperpuding

mákkrémes eperpuding

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!