-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Zabpehelyből és korpából sokféle fehérjés-gyümölcsös kását szoktam készíteni, van, amikor teszek hozzá plusz extrákat is. Olykor pudingot vagy épp kesuvajat, mogyivajat, illetve csak simán kakaóport. Természetesen Dietellával, azaz a Peak cukormentes csokis mogyorókrémével is ki kellett próbálnom. Íme, az eredmény:

Hozzávalók:

  • 40 g zabpehely és zabkorpa keveréke
  • 1 adag fehérjepor – jó a sűrű állagú, akár protein puding
  • 1 ek. Dietella + 1 kevés a tetejére
  • díszítésnek gyümölcsök, natúr gabonapelyhek

Elkészítés:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

A zabot öntsd fel kb. 2x-es mennyiségű vízzel, majd mikrózd 2 percig. Akkor lesz jó a kásád, ha már beszívta az összes vizet. Keverj hozzá bármilyen ízlés szerinti proteinport.

A legjobb, ha protein pudingot teszel bele, vagy valamilyen sűrű állagú fehérjét, mint a Yummy Protein vagy a Micellar Casein, mert így sokkal nagyobb adag és krémesebb kásád lesz.

Keverj bele egy kanál Dietellát – hogy mekkora kanállal, azt rád bízom – majd a tetejét díszítsd gyümölcsökkel, müzlivel, magvakkal és pár csepp olvasztott Dietellával.

Melegen is finom, de ha hűtőbe teszed éjszakára, akkor egy finom reggeli fog várni.

Processed with MOLDIV

Zabkása

Mogyorókrémes zabkása

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.