-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Már nyakunkon a karácsony , így nálam már készülődnek a finomdiétás és cukormentes finomságok!

Minden évben készítek szaloncukrot vagy bonbont és persze minden évben mást. Idén karácsonyi ízekben gazdag sütés nélküli cukormentes és proteindús marcipános-gesztenyés  bonbonokat készítettem!

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A recept borzasztóan egyszerű és gyors ami sokaknál fontos szempont!
Csupán néhány összetevőre lesz szükség: Cukormentes gesztenyemasszára és egy kis Peak fagyiporra csokis-marcipános ízben, bevonatnak pedig étcsokoládé vagy cukormentes tejcsokoládé is jó választás.

Mennyiség
db
Hozzávalók
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A gesztenyét kiolvasztjuk, majd összekeverjük a marcipános fagyiporral és ízesítő porral.
  2. Szilikonos bonbon formába töltjük vagy a kezünkkel kis szaloncukrokat formázunk. Így mehet a fagyasztóba 1-2 órára.
  3. A csokoládét felaprítjuk, majd gőz felett felolvasztjuk a kókuszzsírral és megmártjuk benne a megdermedt formákat. Így mehet a hűtőbe amíg megdermed.

Bonbon

Gesztenyés bonbon

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!