Már nyakunkon a karácsony , így nálam már készülődnek a finom, diétás és cukormentes finomságok!
Minden évben készítek szaloncukrot vagy bonbont és persze minden évben mást. Idén karácsonyi ízekben gazdag sütés nélküli cukormentes és proteindús marcipános-gesztenyés bonbonokat készítettem!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A recept borzasztóan egyszerű és gyors ami sokaknál fontos szempont!
Csupán néhány összetevőre lesz szükség: Cukormentes gesztenyemasszára és egy kis Peak fagyiporra csokis-marcipános ízben, bevonatnak pedig étcsokoládé vagy cukormentes tejcsokoládé is jó választás.
Mennyiség |
db
|
- 250 g natúr vagy cukormentes gesztenyemassza
- 1 púpos adagolókanál Peak Fit Ice Cream csoki-marcipán
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g
- 100 g étcsokoládé vagy cukormentes tejcsokoládé
- 2-3 kk kókuszzsír
Hozzávalók
|
- A gesztenyét kiolvasztjuk, majd összekeverjük a marcipános fagyiporral és ízesítő porral.
- Szilikonos bonbon formába töltjük vagy a kezünkkel kis szaloncukrokat formázunk. Így mehet a fagyasztóba 1-2 órára.
- A csokoládét felaprítjuk, majd gőz felett felolvasztjuk a kókuszzsírral és megmártjuk benne a megdermedt formákat. Így mehet a hűtőbe amíg megdermed.