-+=
Olvasási idő: < 1 percVillámgyors finomság, amit akár diétában is ehetsz a közeledő tavaszi estéken! Hűtsd be, majd vedd elő és hagyd, hogy magával ragadjon ez a gyümölcsös-szépítő puding!
Miért is jó PLUSZBAN kollagént bevinni a szervezetedbe?
- a szervezet kollagéntermelése 30 év felett csökken, így pótolni kell, ha meg akarod őrizni tested fiatalságát!
- legfőképp a bőröd miatt, hiszen javul tőle a textúrája, kevesebb ráncod lesz – a filmsztárok is ezt használják, hogy fiatalosak maradjanak!
- emellett a hajad és a körmöd is erősebb lesz
- nem utolsó soron, az ízületeidet is megfiatalítja! Térdfájásra, vállpanaszokra a legjobb! – vagy épp azok megelőzésére!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 20 gramm Szafi Free Vaníliás zabpuding vagy bármilyen cukormentes pudingpor
- 3 dl kókusztej
- 10 gramm Peak Girl Collagéne kollagén italpor hozzáadott hialuronsavval aminosavakkal és vitaminokkal mango margarita íz 300g
- 20 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- ízlés szerint mangó
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hideg folyadékban keverjük el a pudingport és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
- Amikor már sűrű krémes húzzuk le a tűzről és úgy kevergessük tovább, ne várjuk meg, hogy teljesen megkeményedjen.
- Miután kicsit hűlt, keverjük bele a mangós kollagént és a kazein fehérjét. Ha nagyon krémesre szeretnéd, turmixold át, akkor nem maradnak benne darabok!
- Darabolt mangóval díszítsük - vagy más gyümivel, amihez kedved van!