-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Villámgyors finomság, amit akár diétában is ehetsz a közeledő tavaszi estéken! Hűtsd be, majd vedd elő és hagyd, hogy magával ragadjon ez a gyümölcsös-szépítő puding!

Miért is jó PLUSZBAN kollagént bevinni a szervezetedbe?

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

  • a szervezet kollagéntermelése 30 év felett csökken, így pótolni kell, ha meg akarod őrizni tested fiatalságát!
  • legfőképp a bőröd miatt, hiszen javul tőle a textúrája, kevesebb ráncod lesz – a filmsztárok is ezt használják, hogy fiatalosak maradjanak!
  • emellett a hajad és a körmöd is erősebb lesz
  • nem utolsó soron, az ízületeidet is megfiatalítja! Térdfájásra, vállpanaszokra a legjobb! – vagy épp azok megelőzésére!
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hideg folyadékban keverjük el a pudingport és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
  2. Amikor már sűrű krémes húzzuk le a tűzről és úgy kevergessük tovább, ne várjuk meg, hogy teljesen megkeményedjen.
  3. Miután kicsit hűlt, keverjük bele a mangós kollagént és a kazein fehérjét. Ha nagyon krémesre szeretnéd, turmixold át, akkor nem maradnak benne darabok!
  4. Darabolt mangóval díszítsük - vagy más gyümivel, amihez kedved van!

Így készül a SAJTTORTA királynő!

diétás puding

diétás kollagén puding

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!