Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb harapnivaló, amit kollagén por hozzáadásával készíthetsz az valószínűleg ez a gumicukor. 🙂
De ez miért is jó?
Habár a hagyományos gumicukor lényegében semmi hasznos vagy tápláló hozzávalót nem tartalmaz mégis rengetegen imádják (Imádjuk… )
Jó hír azonban, hogy elkészíthetjük mesterséges színezék, térfogatnövelő, tartósítószer, aroma és egy zsák cukor nélkül is.
Sőt…ennél egészségesebb gumicukrot keresve sem nagyon lehet találni.
Miért is jó PLUSZBAN kollagént bevinni a szervezetedbe?
- a szervezet kollagéntermelése 30 év felett csökken, így pótolni kell, ha meg akarod őrizni tested fiatalságát!
- legfőképp a bőröd miatt, hiszen javul tőle a textúrája, kevesebb ráncod lesz – a filmsztárok is ezt használják, hogy fiatalosak maradjanak!
- emellett a hajad és a körmöd is erősebb lesz – ezt a Peak Keratine szépség kapszulával erősítheted!
- az ízületeidet is megfiatalítja! Térdfájásra, vállpanaszokra a legjobb! – vagy épp azok megelőzésére!
Hogyan segít a narancsbőr ellen?
Több tanulmányban igazolták, hogy a kollagén peptidek hosszú távon történő fogyasztása jelentősen javította a cellulit állapotát a nőknél, főként túlsúlyos alanyok esetében. Meg kell azonban jegyezni, hogy csakis a belsőleg, azaz az elfogyasztott kollagén kiegészítők esetén igaz ez, míg a külsőleg alkalmazott krémeknél nem.
Természetes a narancsbőr elleni harcban sokat kell innod, ha simább bőrt szeretnél. Ha nem szereted a víz ízét, akkor tegyél bele például Pyruvate Drink italport, ami ráadásul éhségcsökkentő és még az anyagcseréd is gyorsítja!
LIMITÁLT! Ezt a három szépítő terméket, azaz a Kollagént – Pyruvate Drinket – és a Keratint egy kedvezményes csomagban elhappolhatod, de csak MOST! 🙂
A recept másik összetevője: az agar-agar! Ismered?
Én hagyományos zselatin helyett agar-agart használtam, ami egy tökéletes növényi zselésítő anyag. Rosttartalma nagyon magas (körülbelül 80%) ezért hamar telítettség érzést okoz és még egy előnye a hagyományos zselatinnal szemben a magas vas tartalma.
+ Egy árva kalóriát sem tartalmaz!
Variálni lehet bátran mindenféle frissen préselt vagy turmixolt gyümölccsel, gyümölcsdarabokkal, készíthetjük édesen vagy savanyúan.
Előkészítés | 10 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
db
|
- 400 gramm víz
- 400 gramm cukormentes barackbefőtt
- 40 gramm Peak Girl Collagéne kollagén italpor hozzáadott aminosavakkal és vitaminokkal barack
- 8 gramm agar-agar ( ha nincs akkor 6 zselatin lap)
- ízlés szerint eritrit
Hozzávalók
|
- Az agar-agar kivételével minden hozzávalót összeöntünk és egynemű masszává turmixolunk.
- Ezt a krémet egy edénybe öntjük és elkezdjük melegíteni, amikor már meleg mehet hozzá az agar-agar és pár percig amíg teljesen elolvad kevergetjük.
- Végül egy tetszőleges méretű tálba/dobozba öntjük és hagyjuk megdermedni.
- Ha már nem túl meleg betehetjük a hűtőbe is.