Hát ennél egyszerűbb receptet szerintem össze se tudtunk volna hozni :) Fél óra, és máris maszatos arccal eheted a legcsokisabb paleo pitét!
Hát ennél egyszerűbb receptet szerintem össze se tudtunk volna hozni :) Fél óra, és máris maszatos arccal eheted a legcsokisabb paleo pitét!
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Hoztunk a Peak konyhába egy nagyon finom és egyszerű receptet, melynek nemcsak a pár összetevős lista a különlegessége – hanem hogy paleo: vagyis bárki, aki diétázik vagy ételérzékeny a cukorra, gluténra, tejre, az is fogyaszthatja!
Használd bátran a recepthez az új, krémes, MENTES Peak étcsokikrémet! Mitől mentes?
– nincs benne cukor
– nincs benne glutén
– nincs benne tejtermék
– nincs benne maltitol
…csak csupa finom csokiiiii!
Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!
Szóval ha bármilyen ételérzékenységed van Neked vagy a csemetédnek – akkor is ehetitek az étcsoki krémet (almára kenve például isteniiii!) – de a recepthez írtunk mentes verziót is!
Tápanyagadatok
Paleo pite kókuszos étcsokoládé krémmel
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 125Ebből zsírsavak (kcal) 54
% DV (napi érték)*
Összes zsír 6g9%
Szénhidrát 11g4%
Fehérje 5g10%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A tojást verd habosra majd add hozzá a vizet, édesítőszert és a kókuszlisztet.
Alaposan keverd össze a tésztát. Szilikonos pite formába öntsd bele és előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt készre sül. ( A sütési idő sütőnként eltérhet)
Amíg sül a pite készítsd el a krémet. Egy kis edénybe kanalazd bele a kókuszkrémet és az étcsokoládé krémet. Tűzhelyen alacsony hőfokozaton keverd amíg nem lesz csomómentes és folyós.
Ha a pite elkészült a krémet öntsd a tetejére. Azonnal fogyasztható de hűtőbe téve pár órára még finomabb lesz
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.