Imádom a fasírt, krumplipüré kombinációt gyerekkorom óta, az egyik legfinomabb köret melegen, akár hidegen is.
Könnyű, de laktató és naaggyon finom – ráadásul DIÉTÁSAN is készíthetjük ezzel fehérjedús krumplipüré porral!
Mellé, mivel ritkán eszem húst most a Peak Fasírtport használtam !
Ennek alapvetően finom, fűszeres íze van – de nincs benne hús, szóval vega változatra tök jó… ellenben az íze is finom lesz!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Azonban az egyik legnagyobb érdeme ennek az ebédnek, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így időhiányos, notórius konyhakerülők is neki veselkedhetnek… hiszen alig pár perces kaland az egész!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 100 g Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- 50 g Peak Proteines Krumplipüré - 44% fehérjével
- 80 ml meleg víz
Hozzávalók
A fasírthoz:
A krumplipüréhez:
|
- A fasírtot összekeverjük a vízzel, majd készítünk belőle tetszőleges méretű fasírtgolyókat. A golyókat kevés zsiradékon megpirítjuk összesen 4-5 perc alatt.
- A krumplipüré porhoz meleg vizet adunk és alaposan összekeverjük. A fasírt mellé tálaljuk és kész is az ebéd.