Ha egy kicsit meguntad a hagyományos módon készített palacsintát, fogj egy szilikonos sütőformát és máris új életre kel…például mini kuglóf formájában! 🙂
Én most az új palacsintaport használtam fel erre a célra, aminek elkészítéséhez csak vízre lesz szükséged. Ráadásul a palacsinta sütéssel sem kell bajlódnod hiszen a sütő végzi helyetted a munkát. Ennél egyszerűbb módja azt hiszem nincs ennek a palacsintapornak a felhasználására.
Bármilyen Peak krém illik mellé, én az egyik kedvencemet a kókuszkrémet választottam.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A recept természetesen cukormentes. A palacsintapornak köszönhetően pedig magas a fehérjetartalma és hozzáadott kollagént is tartalmaz.
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
darab
|
- 50 g Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 120 ml víz
- 4 kiskanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- Kevéske kókuszreszelék a szóráshoz
- Néhány kocka étcsokoládé Díszítésnek
Hozzávalók
|
- A palacsintaport összerázzuk a shakerben.
- Tetszőleges formájú szilikonformába öntjük. Én most kis kuglóf formát választottam, ebből 4 darab lett.
- 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
- A kis lyukakba tettem egy-egy kiskanál kókuszkrémet, megszórtam a kókuszreszelékkel.
- Majd az icipici zsiradékkal megolvasztott csokit rácsorgattam.