-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A fahéjas gyümölcs illatánál aligha tudnék jobbat elképzelni egy cidris őszi napon- talán csak abban az esetben ha ez egy puha, meleg sütivel társul – Pont mint ez a körtés kevert sütemény!

A körte az egyik kedvenc gyümölcsöm amit minden formában imádok elkészíteni és persze megenni 🙂
Simán önmagában, köretként húsok mellé vagy desszertként süteményekbe.

Most egy édes körtés kevert süti receptet hoztam ami megállja a helyét alakbarát desszertként alacsony szénhidráttartalma és magas fehérjetartalma miatt!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

 

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A száraz és a nedves hozzávalókat külön, külön összekeverjük, majd a száraz hozzávalókat apránként a nedveshez adjuk.
  2. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk vagy zsírozunk, lisztezünk és beleöntjük a masszát. A megpucolt és felkockázott körtéket is a tésztához adjuk, végül megszórjuk a tetejét egy kis szeletelt mandulával.
  3. 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.

Kevert sütemény

Körtés kevert sütemény

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!