Az vagy amit megeszel! Mi pedig nem akarunk - pláne nyáron - nagydarabok lenni, ezért miniben toljuk! Az utcán, a melóban és a konyhában is... Peak mini palacsinták érkeztek, fogyasszátok bátran, bátran! :)
Az vagy amit megeszel! Mi pedig nem akarunk - pláne nyáron - nagydarabok lenni, ezért miniben toljuk! Az utcán, a melóban és a konyhában is... Peak mini palacsinták érkeztek, fogyasszátok bátran, bátran! :)
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Miért jó egy süteménybe cukkinit tenni?
Az íze teljesen semleges, nem fogod érezni a cukkini ízét.
Magas a rosttartalma, így a szénhidrát felszívódást tudod lassítani.
A zabból, vagy palacsinta porból kevesebb mennyiség kell az ételhez, ha cukkinit használsz. Vagyis kevesebb a kalória, mégis laktatóbb.
A cukkininek köszönhetően igazán krémes süteményt, gofrit kapsz, nem lesz száraz az étel.
Az alap palacsinta nagyon sokféleképpen díszíthető! Például:
– gyümölcsökkel: eperrel, banánnal 🙂
– egészséges zsírokkal, mint mondjuk a szeletelt mandula vagy a kókuszchips
– olyan superfoodokkal, mint a kendermag, virágpor, szárított tőzegáfonya
– szuper liofilizált gyümölcsválogatással
– cukormentes epres étcsokoládé ( vagy a kedvenc protein csokoládédból egy kisebb adag)
– Waldenfarm kalóriamentes sziruppal
Dávid Krisztina vagyok, táplálkozás tanácsadó és személyi edző. A fittdieta oldal és blog kezelője, ahol személyre szabott étrenddel,táplálkozás és életmód tanácsadással tudok Neked segíteni, a blogon pedig rengeteg diétás recept közül válogathatsz. A célom, egy olyan életmód megismertetése és megszerettetése, amit egész életen át tudsz tartani, úgy, hogy eléred az álom alakot, és finomakat eszel koplalás nélkül.