-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Szeretnél valami jó zöldséges mártogatóst nyers zöldségekhez, vagy épp pufirizsre vagy szendvicsbe?

Akkor a padlizsánkrém egy jó választás, ráadásul most egy olyan receptet mutatok, ami még fehérjét is tartalmaz, így ha sokat eszel belőle, nem is kell mellé feltétlenül fehérjeforrást fogyasztani. 😀

Alapvetően tök jó fogás, ha épp unod a csirkét, húsundor gyötör… vagy vega vagy… de más esetben a natúr húsok mellé is finom ízesítő, pláne ha a pipimell nálad is sivatagi szárazságnak örvend… (diéta ruleeez, mi?:))

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Tápanyagadatok
Proteines padlizsánkrém
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 338 Ebből zsírsavak (kcal) 45
% DV (napi érték)*
Összes zsír 5g 8%
Szénhidrát 43g 14%
Fehérje 33g 66%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A zöldségeket mosd meg, a padlizsánok végeit vágd le, majd vágd őket hosszában félbe és irdald be a felszínüket.
  2. A paprikákat csíkozd fel, a fokhagyma gerezdeket pucold meg.
  3. Tedd a zöldségeket egy tepsire, sütőpapírra és kb. 200 °C-ra előmelegített sütőben süsd őket addig, míg a padlizsánok teljesen megpuhulnak.
  4. Utána hagyd kihűlni a zöldségeket, majd a padlizsánok "húsát" kanalazd ki, és mindent turmixolj össze botmixerrel vagy turmix gépben.
  5. Add hozzá a zöldségpüréhez a zöldséges Slim Protein Soup port is, egy pici ecetet vagy citromlevet és turmixolás közben óvatosan adj hozzá annyi vizet, amennyit felvesz úgy, hogy krémes marad.
  6. Kóstold meg és ha nem érzed elég fűszeresnek, sóval, borssal, csípős paprikával ízesítheted.

Több kenyér-krém recept ITT!

padlizsánkrém

proteines padlizsánkrém

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.