-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Te mit kívánnál, ha meglátnál egy hullócsillagot? Mondjuk egy olyan receptet, ami zsírszegény, csak zabos, nagyon sajtos – és magas fehérjetartalommal ropogtatható? Akkor ez a kívánság még augusztus előtt telesül!

Túlzás nélkül mondhatom, hogy totál reprezentatív mintán (jó, csak a saját és ismerőseim ízlése alapján…) hogy az egyik legfinomabb sós sütemény recept. Szó szerint ötcsillagos! Hiszen a lisztet összetett szénhidrátú zabra és fehérje alapú vegan proteinre cseréltem – és a zsír helyett a túrót használtam plusz anyagnak!

Tápanyagadatok
Füstölt sajtos csillagok
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 26 Ebből zsírsavak (kcal) 9
% DV (napi érték)*
Összes zsír 1,2g 2%
Szénhidrát 2,3g 1%
Fehérje 1,5g 2%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A lisztet (és a vegan proteint, ha használunk), a lereszelt sajtot, a 2 evőkanál szezámmagot, a sót és a túrót összedolgozzuk és átgyúrjuk.
  2. A kapott tésztát folpackba csomagoljuk és 1 órára hűtőbe tesszük.
  3. Ha letelt az idő, szilikon lapon vagy lisztezett deszkán kinyújtjuk 4 mm vastagra és csillag vagy egyéb formákat szaggatunk belőle, melyet sütőpapírra sorakoztatunk.
  4. Lekenjük a felvert tojással és megszórjuk szezámmaggal.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percet sütjük!

Több diétás keksz ITT!

sajtos csillagok

zsírszegény sajtos csillagok

 

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!