Házi fagylalt a nyár slágere! Ezt a házi készítésű fagylalt receptet a legegyszerűbb (LEGJOBB) fagylaltnak is nevezhetjük, amit valaha elkészíthetsz vagy megkóstolhatsz. …Na mármost, ki az, aki visszautasíthat egy ilyen mámorító nyári csemegét? Ráadásul beilleszthető a diétába, magas fehérjetartalommal, cukor nélkül. Uramisten!!! Ja, és fagyigép sem kell hozzá! Most figyelj, csobban!
***UPDATE!*** Még egy jó hír, ha szereted a fitt nasikat – a készletig! Az új 2 Peak FITT FAGYID mellé a 2 ÚJ Peak krém vár AJÁNDÉKBA: a retro rumos csokikrém – és a még több izgalmat ígérő békebeli puncs krém, izgi csokidarabokkal. NÉZD MEG ITT!
Ezek nemcsak ÚJDONSÁGOK, hanem diétás NYÁRI finomságok – amit akár EGYÜTT is ehetsz – diétában, 6 után is;) Naaaa, lecsapsz rá MA? Mit tartalmaz a csomagod?
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
— Az ÚJ Peak fitt fehérjés fagyit – 2 ízben: ezekhez CSAK VÍZ kell, és FAGYIGÉP NÉLKÜL mehetnek a fagyasztóba! Nemcsak cukormentesek, de magas fehérjetartalmúak – szóval este hat után is eheted! 😉
— AJÁNDÉK: Peak Rumos Csoki krém: a klasszikus csokiszelet, de CUKOR NÉLKÜLI nagyon krémes krém formájában.
— AJÁNDÉK: Peak Puncs krém: a békebeli finom süti egy CUKORMENTES krémben elevenedik meg: puncsos krém, csokis darabokkal!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Pihentetés | 2-2,5 óra |
Mennyiség |
fő
|
- 2 adag Peak Fit Ice Cream Puncs
- 200 ml ásványvíz
- 1/2 tábla cukormentes csoki vagy magas kakaótartalmú étcsoki ízlés és diéta szerint
- 2 ek Peak Punch Cream - Csokidarabos puncskrém
- 1 marék vegyes magvak
Hozzávalók
Puncs jégkrém
Étcsokis-puncsos roppancs bunda
|
- Előkészítjük a fagyizáshoz a kedvenc jégkrém formánkat, szükséges alapanyagokat. Vigyázz, menet közben el ne fogyjon!! :))
- Második lépésben kiadagoljuk a fagyihoz szükséges port egy shakerbe, vízzel feltöltjük, és alaposan összerázzuk.
- A krémes desszertet beletöltjük a formákba és fagyasztó szekrénybe helyezzük 2-2,5 órát.
- Amíg várunk a fagyasztásra, elkészítjük a csokimázat.
- Az étcsokoládét puncs krémet pár másodpercre mikrohullámú sütőben folyékony állagúra olvasztjuk. Ezzel a mennyei bársonyos krémmel fogjuk borítani a jéghideg fagyinkat iziben. Meglátod, azonnal ráfagy. Mmmm.. 🙂
- A fagyasztás után a meleg és lágy puncsos csokikrémet rákanalazzuk a fagyira, megszórjuk a darabolt vegyes magvakkal.
- Jó étvágyat kívánok! Mindenképpen próbáld ki, ISTENI!!