Egy mutatós, szénhidrátcsökkentett méteres kalács, azoknak, akik karácsonykor sem engedik el a diétát! Tudjuk, hogy van ilyen :))
Egy mutatós, szénhidrátcsökkentett méteres kalács, azoknak, akik karácsonykor sem engedik el a diétát! Tudjuk, hogy van ilyen :))
-+=
Olvasási idő: 2perc
Méteres kalácsot készítünk, DE rostban gazdagon, csökkentett szénhidrát tartalommal, cukormentesen! Nem nehéz recept – és teljesen megállja a helyét a diétában – mert ugye Karácsony idején sem kell cukorsokkot kapni 🙂
Ha pedig szeretnél még egy GYORS karácsonyi receptet – amivel amúgy a kalácsod is dekorálhatod, NÉZD MEG A VIDEÓT! A rénszarvasos kekszek pedig a Peak Choco Heaven kekszmámorából készültek – igazából ez egy brutálfinom boldogságbomba… ahogy roppan a keksz, olvad a csoki… egy falat mennyország – cukormentesen… Ajándékba adni is MENŐ!!!
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
A videóban ÉLŐBEN megmutatom, milyen egyszerűen elkészül! Gyere, megcsinálhatjuk EGYÜTT is!
A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, a sárgáját elkeverjük az édesítőszerrel, langyos vízzel és a mascarponeval. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket, végül beleforgatáshoz a tojásfehérjehabot is.
A tésztát 2 részre osztjuk, az egyik felében a fehércsokoládékrémet, másikban az
étcsokoládékrémet keverjük el. A fehér és barna tésztát külön-külön sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntjük, majd 170°C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Ha kisült, formából kiborítjuk,hagyjuk kihűlni.
A pudingot a leírás szerint megfőzzük a kókusztejjel és almacukorral, ha teljesen kihűlt,
hozzákeverjük a mascarponét és botmixerrel sima krémmé mixeljük. A fehér és a barna tésztát 1cm-es szeletekre vágjuk, miután eltávolítottuk a sütőpapírt. (A gerinc forma adja a vágandó felületet)
Felváltva megkenjük a szeleteket krémmel, összeillesztjük a 2 egész rudat.
A maradék krémet nyugodtan kend a rudak külsejére (vagy kanalazd be), a csokoládét a tejszínnel 1-2 percre mikróban krémesre melegítjük, majd a sütire öntjük, egyenletesen eldolgozzuk rajta.
Ezután hűtőszekrénybe helyezzük. Ha a csoki megdermedt, forró vízbe mártott éles késsel átlósan felszeleteljük. Így lesznek csodaszép és mutatós színes, csíkos méteres kalács szeleteink.
Üdvözöllek, a nevem Veres Mónika, Sportoktató vagyok. A sport oldja a stresszt, felszabadít és feltölt energiával, szeretettel. A tiszta táplálkozás pedig egy étkezési minta, amely a friss, teljes értékű ételekre összpontosít. Szakmámban folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legtöbb és legcélravezetőbb tudás anyaggal segítselek Téged egy harmonikus, kiegyensúlyozott és egészségesebb életmód kialakításában. Egy olyan tartós változás elérése a célom, amely teljesen a Te igényeiddel áll összhangban, ezáltal könnyedén érhetsz el valódi sikereket.
Légy bátor, szeresd Önmagad, és tedd meg az első lépést a változás felé.