-+=
Olvasási idő: 2 perc

Mindent megbundázunk, és ősszel az almát sem hagyhatjuk ki – nekem a bundás alma gyerekkorom óta a kedvencem, mikor bejön a hidegebb idő, minden reggelt ezzel dobok fel!

Mivel szeretem ilyenkor a macera-mentes dolgokat, így természetesen a Peak Bundázó porával bundáztam be – tudod, ehhez csak víz kell, és máris egy fehérjedús és gluténmentes panírt kapsz. 

Nekem ez nagy segítség a diétámhoz 🙂 Ha érdekel, bővebben itt olvashatsz róla!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Ugye a beígért két összetevő az alma – és ez a Bundázó por (bizony, tojás sem kell, mert ez is a porban van!) – de meg kell említenem az őszi szerelmemet: a Peak Yummy Flav ALMÁS RÉTES ízesítőjét… ami szinte kalóriamentes, és minden almás sütit feldob!

ELŐNYE: Nem neked kell összekeverned a fahéj-szerencsendió-stb arányát, és a bolti cukros verziókkal szemben ez kalóriát is alig tartalmaz. Ha szereted az almás sütiket, meleg szívvel ajánlom!

És akkor nézzük a receptet!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Hámozd meg és csumázd ki az almákat, majd vágd karikákra. Lehetőleg vékonyra 🙂
  2. Én puhábban szeretem, ezért kis vízben megpároltam picit.
  3. Keverd össze a Peak Bundázo port vízzel, és az almás Flav ízesítővel - vagy más ízesítővel.
  4. Egy Olajsprajvel kifújt serpenyőt melegítsd fel, majd közepes lángra vedd.
  5. Az almakarikákat mártsd a bundás tésztába, majd mehet a serpenyőbe. Mindkét oldalát süsd meg, és kész is!

bundás alma

bundás alma diétásan

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!