-+=
Olvasási idő: 2 perc

Azt hitted majd hiányozni fog nyáron a strandkaja? HÁT NEM! Ez a fagyis gofri – amit ehetsz diétában hiszen LISZT ÉS CUKORMENTES – minden „eredeti junk food” kaját lesöpör! Hogyan készül?

Ismered a legújabb Peak FIT fagyiport? Ez a protein bombához CSAK VÍZ KELL és már is élvezheted az isteni finom jeges varázslatot. Nincs szükség fagyi gépre, se hizlaló zsiradékra, hogy krémes legyen. Egyszerűen nagyszerű ez a fit fagyipor és a hagyományos fajtáival szemben rendkívül egészséges is!

Peak tipp! Vidd CSOMAGBAN, úgy kedvezőbb! Nyári CUKORMENTES NASI Peaknik csomag – MERT a fagyika ÚJ! Katt IDE érte!

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Mi a titok?

Az, hogy ebben a fagyiban KOLLAGÉN van „adaléknak”. Nem, nem azért, hogy még szebbek legyünk :)) – hanem a fagyikánk állagát teszi selymessé, krémessé, ANÉLKÜL, hogy plusz zsírt vagy adalékot, vagy fagylaltkészítő gépeket használnánk. ETTŐL EGY IGAZI FAGYI CSODA!!

Roppant egyszerű amúgy maga a fagyi recept – olyannyira, hogy VIDEÓBAN, akár EGYÜTT VELÜNK is ELKÉSZÍTHETED! (Ott pálcikás jégkrémnek csináltuk.) Nézd:

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Gofri tészta
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 200 g (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 1 csipet
  • 2 db tojás
  • 50 g kókuszzsír
  • 2 ek Dia-Wellness édesítőszer 1:1
  • 250 ml laktózmentes tej
Whey Dream Krém
Csoki_Marci fagyi
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Gofri tészta
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 200 g (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 1 csipet
  • 2 db tojás
  • 50 g kókuszzsír
  • 2 ek Dia-Wellness édesítőszer 1:1
  • 250 ml laktózmentes tej
Whey Dream Krém
Csoki_Marci fagyi
Elkészítés
  1. A sütőport, a lisztet és a sót összekeverjük. A cukrot külön kikeverjük a kókuszzsírral, hozzáadjuk az édesítőt, a tojásokat és a tejet. Végül hozzá keverjük a sütőporos lisztet.
  2. Csomómentesre keverjük a tésztát, és belekanalazzuk a gofri sütőformába (Én szilikont haználtam). 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük 180fokon.
  3. A mogyorókrémet mikróban picit felmelegítjük, hogy folyékonyabb legyen az állaga, dúsítjuk 1dl cukormentes tejszínnel. Ezzenl a krémmel rétegezni kezdjük a gofrikat.
  4. Az előre kikevert és jól lefagyasztott fagylaltot a rakás tetejére halmozzuk, cukormentes tejszínhabbal ízlés szerint dekorálhatjuk, de el is hagyható. 🙂 Így is, úgy is ISTENI!! Jó étvágyat.

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.