Fehérjedús császármorzsa

Egy kis édességre vágysz, ami viszonylag gyorsan elkészíthető? Emlékszél még a menzán kapható császármorzsára? Most ennek a diétás változatát fogjuk elkészíteni. Amellett, hogy mi tiszta alapanyagokat használunk, még fehérjében gazdag is lesz és persze rendkívül finom.

Császármorzsa

Hozzávalók:

Diétás császármorzsa

Elkészítése:

Keverd össze a kuszkuszt a zabpehelyliszttel és kb. 30-35 g fehérjével.

Öntsd hozzá a kókusztejet és a vizet, jól keverd össze és tedd félre egy kb. 30 percet állni.

Válaszd szét a tojásokat sárgájára és fehérjére.

A tojássárgájához add hozzá a 15-20 g fehérjeport és tedd hozzá a masszához.

A tojások fehérjéjét verd fel kemény habbá és óvatosan forgasd össze őket. Ekkor kell kapnod egy könnyű, laza tésztát.

Hevíts egy serpenyőben egy kis kókuszzsírt vagy fújd ki az olajspray-vel és öntsd bele a masszát.

Kevergesd folyamatosan, amíg el nem éri a császármorzsa állagot.

Ízesítheted sűrűbbre elkészített fehérjeporral vagy valamilyen kalóriamentes lekvárral. Ízlés szerint, szórhatsz rá egy kis mazsolát is.

dietas-feherjes-csaszarmorzsa

Legény Árpád

A Peak tartalomfejlesztője vagyok és biológus. 2011 óta foglalkozom informatikával is, azaz a Peaknél mindenféle elemzéssel járó munkát szeretettel végezhetek.
Termékek a Peak Shop kínálatából!
Hozzászólások

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

Fehérjedús császármorzsa
3 szavazat, 5.00 átl. szavazat (97% pont)

Fontos a véleményed! Itt vagyunk, ha van kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése előtt kérled add meg a helyes számot *

Fehérjedús császármorzsa
3 szavazat, 5.00 átl. szavazat (97% pont)
1961
Peak konyha
, ,