-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Vannak olyan napok az életedben, amikor valami péksüteményszerűséget kívánnál, de tudod, hogy a boltban fellelhető termékek 95%-a vállalhatatlan?! Erre az esetre érdemes néha bekészülnöd. Egyrészt, mert a fogyasztása kicsit eleget tesz az édesség utáni vágyakozásodnak, másrészt mert utána már nem fogod annyira kívánni az édeset. 0% hozzáadott cukor. Szelídebb, nem olyan erős ízvilággal, de kellemes ébredés utáni töltés lehet belőle.

Palacsinta

Hozzávalók:

  • 150 gramm Peak Gourmet palacsintapor
  • 2 tojássárgája
  • 80 gramm xylit vagy eritrit
  • 2 felvert tojásfehérje
  • 1 db reszelt zöldalma
  • fél marék citromhéj
  • 1 marék apróra vágott dió
  • 40 gramm zabpehely
  • csipet só
  • 2-4 dl zabtej/kókusztej – attól függ, milyen fajtát használsz

Diétás palacsintapor

Elkészítés:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Be kell keverned az alapot. A tojásfehérjét kivéve minden összetevőt önts egy keverőtálba. A zab- vagy kókusztejet a végén adagold, hogy ne kelljen pluszban mást hozzáadnod. Ha megvan, robotgéppel verd fel a tojásfehérjéket és lassan, fakanállal add hozzá az alaphoz.

Óvatosan forgasd át, hogy ne „törd” össze a fehérjét.

Muffin formákba adagolva tedd a sütőbe és attól függően, hogy milyen színben szeretnéd látni – de inkább enni, 35-40 percig süsd közepes fokozaton.

Amikor elkészült, kicsit hagyd hűlni, úgy könnyebben épek maradnak a muffinok.

Jó étvágyat!

palacsinta-muffin-recept

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!