Megkezdődött az iskola, vele együtt a délutáni szakkörök, sportedzések. Hát nekem sütit készíteni NINCS időm!
Így kevés időnk marad még a munka mellet és a gyerekekkel való tanulás után a konyhában mozgolódni. Ezért most szerettem volna nektek két olyan fantasztikusan finom desszertet hozni, amit 30-40 perc alatt is eltudtok készíteni és akár a gyerkőcöket is bele tudjátok vonni a munkafolyamatokba, mert hiszen melyik gyerek nem szeret a konyhában sürgölődni és maszatolni. 🙂
A magas fehérjetartalma miatt pedig kiválóan alkalmas diétákához, edzésekhez, az ízével pedig tutira leveszed majd a gyerkőcöket a lábukról… Kezdődhet is közös konyhai kaland…
FEHÉRJÉS KÓKUSZGOLYÓ
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Hozzávalók:
- 50 dkg diétás zabkeksz darálva
- 4-5 evőkanál vaníliás vagy kókuszos Peak Delicious Whey fehérjepor
- 10 dkg Dia-Wellness édesítőszer (eritritol)
- 10 dkg Nature Cookta kókuszolaj
- 8 dkg Peak Coconuty megolvasztva
- 2 dl kókusztej
- 10 dkg kókuszreszelék
A kekszet alaposan dolgozd össze a fehérjeporral, az édesítőszerrel, a szobahőmérsékletű kókuszzsírral, az olvasztott Coconutyval, és a tejjel. Ezt követően 10-20 perce tedd hűtőbe, hogy egy picit összeálljanak az ízek, és könnyebben formázható legyen. Picit nedves kézzel golyókat formálj a masszából, és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben. A kész kókuszgolyókat fóliával letakarva hűtőszekrényben tárold fogyasztásig.
DIETELLÁS ZABPEHELYGOLYÓ
Hozzávalók:
- 50 dkg aprószemű zabpehely
- 4-5 evőkanál mogyorós vagy csokis Peak Delicious Whey fehérjepor
- 10 dkg Dia-Wellness édesítőszer (eritritol)
- 10 dkg Nature Cookta kókuszolaj
- 15 dkg Peak Dietella csokoládés mogyorókrém megolvasztva
- 2 dl kókusztej
- 10 dkg darált dió
A zabpelyhet alaposan dolgozd össze a fehérjeporral, az édesítőszerrel, a szobahőmérsékletű kókuszzsírral, az olvasztott Dietellával, és a tejjel. Ezt követően 10-20 percre tedd hűtőbe, hogy egy picit összeálljanak az ízek, és ez idő alatt kellően megpuhul a zabpehely is. Picit nedves kézzel formálj golyókat a masszából, és egyenként forgasd őket a darált dióban. A kész golyókat fóliával takard le, majd hűtőszekrényben tárold fogyasztásig.