Epres is, puha is, fehérjés is, mi kellhet még a tökéles zabkekszhez? 🙂
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 12 perc |
Pihentetés | 1 óra |
Mennyiség |
db
|
- 3 db tojássárgája
- 1 egész tojás
- 50 g kókuszzsír
- 100 g Peak Delicious Whey fehérjepor édenkert eper tasak 1000g epres
- 150 g alma leturmixolva
- 50 g zabpehely
- 200 g zabpehelyliszt
- 1 csomag sütőpor
Hozzávalók
|
- Keverjük össze a nedves hozzávalókat (tojás, alma, kókuszzsír).
- Keverjük bele a sütőport, majd a száraz hozzávalókat is.
- Hűtsük minimum 1 órán keresztül (de lehet egy egész éjszaka vagy nap is).
- Szaggassuk egy kiskanállal szilikonos sütőpapírra. Nekem egy nagy tepsire kb. 70 darab fért rá, úgy hogy nagyjából féldiónyi masszákat porcióztam ki.
- 200 °C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsül.
- Egy keksz így kb. 30 kalória (ha 70 db-t csinálunk) és 1,5 g fehérje.
Egészséges nassolást! 🙂