-+=
Olvasási idő: < 1 percEgy kis csokis mogyorókrémes brownie finomság azoknak is jár, akik kerülik a glutént, a laktózt és persze a cukrot! Vagy épp azoknak, akik ódzkodnak a bonyolult süti hadműveletektől, és szeretnék egy villámgyors recepttel kielégíteni a nassolási vágyukat!
Tápanyagadatok
Csokis mandulás brownie
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 75
Ebből zsírsavak (kcal) 18
% DV (napi érték)*
Összes zsír 2g
3%
Szénhidrát 7g
2%
Fehérje 3g
6%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 20-25 perc |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
- 120 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 5 gramm bambuszrost
- 100 gramm darált eritrit
- 30 gramm cukormentes kakaópor
- 90 ml víz
- ízlés szerint Peak Wheytella BIG cukor- és laktózmentes fehérjés mogyorókrém 1 kg
- ízlés szerint darált vagy szeletelt mandula
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat egy tálban alaposan keverjük össze. Kókuszzsírral vékonyan kikent brownie sütőformába öntsük bele a tésztát.
- A tésztába még ízlés szerint wheytellat vagy étcsokoládé krémet tehetünk. A tetejére tegyünk szeletelt mandulát.
- 180 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.