-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy gasztrobloger élete más…. nagyon más…. például utazás előtt a klasszikus “milyen ruhát vigyek az útra” helyett/mellett a “mi a francot süssek az útra” kérdések lebegnek. És hát ilyen indíttatásból megszületett szerintem az elmúlt év egyik slágerszerzeménye: a kissé túrós, kissé zabod, de protein poros pite… áfonyával megbolondítva!

Amúgy a recept hipergyors, tipikus kavarod-öntöd-sütöd-(fotózni próbálod)-eszed-bánod miért nem egyből dupla adaggal csináltál sütike! Ilyen finom és egyszerű recepteket hogy tudsz te is elkészíteni? ITT a videóban elmondom! 🙂

 

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az áfonya kivételével mindent alaposan keverj össze. (A zab legyen ledarálva vagy lisztes állaggal a tésztában.)
  2. Keverd bele az áfonyát és édesítsd ízlés szerint. Érdemes kis áfonyát meghagyni, és akkor a tészta tetejére tenni, mikor már a tepsiben van a massza!
  3. Sütőpapírral bélelt formában - előmelegített sütőben - süsd 20 percig. Hagyd kihűlni nyitott sütőajtó mellett, majd vedd ki és szépen szeletelhető lesz!

Több fitt recept ITT!

áfonyás zabsüti

áfonyás túrós zabsüti

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!