Jó magyar szokásunkhoz híven, mindent is bepanírozunk és kirántunk! A húsok mellett, ne felejtsük el a zöldségeket is, hiszen megannyi finom változata van! Ezzel a recepttel teljes mértékben kedvezek a vegetáriánusoknak és a gluténérzékenyeknek, hiszen:
- nem tartalmaz lisztet és
- zsemlemorzsát sem!
- ellenben fehérjedús – mivel a Bundázó por több mint 50% fehérje!!!
Igen ezzel a Peak Bundázó porral, sokkal egyszerűbben és egészségesebben tudod elkészíteni a rántott ételeket.
Elkészítése pedig, nagyon egyszerű, hiszen a panírozáshoz csak:
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
- tojásra és
- bundázó porra
van szükséged!
Én sütőben sütöttem meg őket, egy kis PAM Canola kalóriamentes olayspray-el lefújva, de akár kókuszzsírban vagy MCT olajban is kisütheted.
Mai menü: bundázott cukkini és brokkoli, humusz mártogatóssal!
De eheted salátával, basmati rizzsel, vagy bármilyen diétás körettel!
Előkészítés | 45 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 80 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 3 db tojás
- ízlés szerint só
- ízlés szerint fokhagyma granulátum
- ízlés szerint bors
- 1 db cukkini
- 1 fej brokkoli
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
Hozzávalók
|
- A tojásokat verd fel egy tányérban és sózd, borsozd, ízlés szerint. A bundázó port is rakd külön tányérba. Én ebbe is tettem kicsi sót és a fokhagyma granulátumot.
- A cukkinit vágd fel szeletekre, sózd be. A brokkolit picit párold meg félpuhára. Majd jöhet a panírozás: Először forgasd meg a bundázó porban, majd a tojásban és megint a bundázó porban.
- Sütőpapírral bélelt sütőben süsd meg 160 fokon 30 percig. Előtte érdemes kalóriamentes olayspray-el befújni őket!