-+=
Olvasási idő: 2 perc

Jó magyar szokásunkhoz híven, mindent is bepanírozunk és kirántunk! A húsok mellett, ne felejtsük el a zöldségeket is, hiszen megannyi finom változata van! Ezzel a recepttel teljes mértékben kedvezek a vegetáriánusoknak és a gluténérzékenyeknek, hiszen:

Igen ezzel a Peak Bundázó porral, sokkal egyszerűbben és egészségesebben tudod elkészíteni a rántott ételeket.

Elkészítése pedig, nagyon egyszerű, hiszen a panírozáshoz csak:

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

van szükséged!

Én sütőben sütöttem meg őket, egy kis PAM Canola kalóriamentes olayspray-el lefújva, de akár kókuszzsírban vagy MCT olajban is kisütheted.

Mai menü: bundázott cukkini és brokkoli, humusz mártogatóssal!

De eheted salátával, basmati rizzsel, vagy bármilyen diétás körettel!


Előkészítés 45 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 45 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tojásokat verd fel egy tányérban és sózd, borsozd, ízlés szerint. A bundázó port is rakd külön tányérba. Én ebbe is tettem kicsi sót és a fokhagyma granulátumot.
  2. A cukkinit vágd fel szeletekre, sózd be. A brokkolit picit párold meg félpuhára. Majd jöhet a panírozás: Először forgasd meg a bundázó porban, majd a tojásban és megint a bundázó porban.
  3. Sütőpapírral bélelt sütőben süsd meg 160 fokon 30 percig. Előtte érdemes kalóriamentes olayspray-el befújni őket!

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.