-+=
Olvasási idő: < 1 percExtrán fitt tortácska landolt ma a Peak konyhában: hiszen gigááászi fehérje tartalma (túró, fehérje por és a búzasikér is az!) mellett elhanyagolható zsírral, és kizárólag összetett szénhidrátokkal, illetve némi gyümölccsel kedveskedik a diétázó pocakoknak! Ebből ehetsz bátran, nézd csak a tápértékeket!
Tápanyagadatok
Gyümölcsös túró piskóta torta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 160
Ebből zsírsavak (kcal) 36
% DV (napi érték)*
Összes zsír 4,7g
6%
Szénhidrát 13g
4%
Fehérje 14g
28%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 20-25 perc |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
- 200 gramm zabliszt
- 30 gramm búzasikér
- 4 db tojás
- 40 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Choco Rum 1000g
- 250 gramm zsírszegény túró
- 2-3 dl cukormentes mandulatej
- 1 db sütőpor
- ízlés szerint Dia-Wellness édesítőszer 1:1
- ízlés szerint bogyós gyümölcs
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A száraz hozzávalókat összekeverjük. 4 db tojásból kettőt szétválasztunk. Az egész tojáshoz hozzáadjuk a többi tojássárgát, habosra keverjük, hozzáadjuk a mandulatejet és a túró felét, elkeverjük csomómentesre.
- A túró másik hozzáadjuk a már meglévő tésztánkhoz, és elkeverjük.
- A tojásfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verjük.
- A száraz hozzávalókhoz először a mandulatejes részt adjuk hozzá. Ezután a felvert tojásfehérjét, óvatosan beleforgatjuk.
- Formába öntjük, tetejére a gyümölcsöket belenyomkodjuk. 200 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.