-+=
Olvasási idő: 2 percHát szerintem még ilyen gyorsan és egyszerűen diós brownie… vagyis bármilyen süti nem készült el!
Az alapja két Peak termék lesz – a bögrés sütipor továbbfejlesztett verziója, a Fast cake és a diókrém – amiket most bátran betárazhatsz mert:
- Tartósak (najó, a diókrém rájárós, szóval az nem lesz tartós… 😀 )
- Cukormentesek, így ne fogják a plusz kilókat gyarapítani.
- Glutén és laktózmentes mindkettő, így táplálékallergiásoknak is szuper alternatíva!
- Mindemellett a fast cake brutál sok, 42%-os fehérjetartalommal rendelkezik, így tökéletes választás edzés után is!
- A megújult sütiporba ráadásként került kollagén is, ami nemcsak a jól ismert szépítő hatása miatt jó, hanem a süti állagának javítása miatt is. Ettől lesz puha, szaftos a süti!
Előkészítés | 6 perc |
Sütés/főzés | 2 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 160 g fast cake
- 160 g víz
- 40 g darált dió + a szóráshoz még pár darab
- 1 púpos teáskanál Peak Sugarfree Walnut Cream cukormentes diókrém
- 2 ek cukrozatlan Holland kakaópor + víz
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A fast cake port és a darált diót összekeverjük a vízzel majd a végén hozzáadjuk a diókrémet is.
- Sütőpapírral bélelt téglalap alakú ételhordóba/tálba tesszük és 2 perc alatt megsütjük a mikróban.
- A holland kakaóport annyi vízzel összekeverjük, hogy sűrű de folyékony masszát kapjunk és rácsorgatjuk a süti tetejére. Erre szórjunk még egy kis tört diót és kész is 🙂