-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Soha nem gondoltam volna, hogy gluténérzékenyként, úgy hogy kerülöm a cukrot, és a reggelim mindig fehérjében gazdag, mégis enni fogok fahéjas gabonapelyhet! Pedig de!

A világ legegyszerűbb receptje, és ráadásul a GLUTÉNMENTES fehérje por ízét variálva RENGETEG ízesítést kipróbálhatsz – sőt, akár a tejes öntetbe is tehetsz fehérjeport, és akkor egy totál fehérje gazdag reggelid lesz!

NÉZD VIDEÓN is, ennyire peak-pakk buli!:))

Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!


Előkészítés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tejen kívül keverd össze a hozzávalókat és forgasd bele alaposan a golyókat.
  2. Mehet a sütőpapírral bélelt tepsibe, magas hőfokon (250fok) 5 perc alatt kész!
  3. Növényi vagy sima tej, vagy protein turmixal öntsd nyakon!

Több gluténmentes recept ITT!

gluténmentes müzli

gluténmentes müzli házilag

Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!